سعدالله نصیری قیداری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه قرار است وزارت علوم ورود جدی به ساماندهی کیفیت دانشگاهها داشته باشد، افزود: در برنامه ارایه شده وزیر علوم به مجلس بحث کیفیسازی دانشگاهها مطرح شده بود که در راستای این مهم توجه به اشتغال فارغالتحصیلان نیز مدنظر قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه امروزه برخی رشتههای دانشگاهی توجیهی برای اخذ دانشجو ندارند لذا معضل جدی اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در کشور به شدت احساس میشود در این میان وزارت علوم درصدد است با تعریف رشتههای کارآفرینی، کیفیت دانشگاهها را تقویت کند.
خالی بودن تعداد کثیری از صندلیها در بین برخی رشتههای دانشگاهی
معاون پارلمانی وزارت علوم با انتقاد از خالی بودن تعداد کثیری از صندلیها در بین برخی رشتههای دانشگاهی، یادآور شد: خالی بودن صندلیها در بعضی رشتههای دانشگاهی نشان دهنده علمی نبودن این رشتهها بوده و اینکه کارایی چندانی در بازار کار ندارند این درحالی است که رشتههایی در صف درخواست مجوز هستند اما شرایط لازم را از نظر هیات علمی یا داشتن تجهیزات آزمایشگاهی ندارند که وزارت علوم قرار است نگاه ویژهای به این رشتهها داشته باشد.
نصیری قیداری تاکید کرد: امروزه برخی رشتههای دانشگاهی سنتی بوده و برای 20 الی 30 سال گذشته است لذا وزارت علوم درصدد است تیمهای مختلفی برای انجام مطالعه و بررسیهای کارشناسی تشکیل دهد تا مشخص شود کدامیک از رشتهها برای بازار کار و سرمایه نیاز ضروری است.
تلاش برای ادغام برخی دانشگاهها
معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: از سویی دیگر قرار است نسبت به بحث جذب دانشجو و ساماندهی ادغام برخی دانشگاهها بحث و بررسیهایی صورت گیرد که طی جلسهای که کمیته آموزش عالی مجلس با وزارت علوم برگزار کرده به نظر میرسد مجلس نیز حمایت خوبی از این اقدامات داشته باشد./
پایان پیام