هدر موبایل
1394/10/16 13:11:00
سرویس اقتصادی
نکو:

اتحادیه نانوایان به شایعه فروش یارانه آرد دولتی ورود کند

عضوکمسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه نرخ نان باید بر طبق درآمد تمام افرادجامعه تعیین شود،گفت: شایعه فروش آرددولتی به نانوایی‌های آزادپز باید در دستور کار اتحادیه نانویان قرار بگیرد.
اتحادیه نانوایان به شایعه فروش یارانه آرد دولتی ورود کند عضوکمسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه نرخ نان باید بر طبق درآمد تمام افرادجامعه تعیین شود،گفت: شایعه فروش آرددولتی به نانوایی‌های آزادپز باید در دستور کار اتحادیه نانویان قرار بگیرد. https://cdn.icana.ir/d/019/42231.jpg اتحادیه,نانوایان,,به,شایعه,فروش,یارانه,آرد,دولتی,ورود,کند Icana
ابراهیم نکو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره شایعه فروش آردهای یارانه‌ای به نانوایی‌های آزادپز، خاطر نشان کرد:  باید  اتحادیه نانوایی‌ها کشور بررسی کند اگر چنین شایعه ای  حقیقت دارد  باید با نانوایی های خاطی برخورد شود چون بدیهی است این گونه تبادلات می تواند نرخ نان را افزایش دهد.

نماینده مردم رباط‌کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نان جز نیازهای اولیه و معیشتی  کشور به شمار می آید ، خاطرنشان کرد:  نرخ نان باید بر طبق درآمد دهک پایین جامعه تعیین شود زیرا نان کالای اساسی  است که تمام طبقات جامعه مجبور هستند  برای  تامین معاش از آن استفاده کنند.

وی ادامه داد: گرانی نان  سیاست  اقتصادی مناسبی نیست و به جای گرانی نان  باید یارانه‌های  در اختیار نانوایان قرار بگیرد تا با  بهره گیری از سوبسید  هزینه تولید با نرخ فروش همخوانی داشته باشد.

  نکو، تصریح کرد: اقتصاد معیشتی مردم  نباید تحت تاثیر هیچ گونه اقدام اقتصادی قرار گیرد،بنابراین  باید راهکاری از جنس سیاست های تشویقی درنظرگرفته شود که کمبود های اقتصادی کالاهای دیگر با اهرمی  اقتصادی به سمت گرانی  نان سنگین نشود.

 نماینده مردم  رباط کریم در مجلس ، خاطرنشان کرد:  اتحادیه نانوایی ها باید هوشیار باشد که  نان برای طبقات جامعه کالای مهم معیشتی به شمار می‌آید  و به همین علت باید برای توازن نرخ نان سیاست‌های اقتصادی ترسیم کنند که نانوایی های دولتی  نتوانند  یارانه خود را به نانوایی های آزادپز انتقال دهند.

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آرد نانوایان باید  کیفیت مناسبی داشته باشد ، یادآورشد: عدم کیفیت نان موجب می شود بخشی از  نان تولید شده  دور ریخته شود که این امر به معنای تلف شدن شاخص های اقتصادی کشورتمام می شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، قرار بود دولت حدود شش ماه بعد از اجرای فاز اول آزاد‌سازی نان در گام های بعدی اقدامات لازم را برای آزادسازی بقیه نانوایان انجام دهد؛ولی بعد از آزادپز شدن 20 درصد از نانوایان این موضوع متوقف شد و این در حالی است که نانوایی‌های آزادپز شده به دلیل وجود فضای ناعادلانه در حال تعطیلی هستند.

گفتنی است؛ آزاد‌سازی نان از یکم بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و یک ماه بعد از آن یعنی از اول اسفندماه سهمیه آرد دولتی نان‌های حجیم حذف شد و هر واحد تولیدی آنالیز قیمت خود را مشخص کرد و براساس فاکتورهایی که درنظر داشت قیمت نان را تعیین کرد.
همه این اتفاقات درحالی است که دولت اعلام کرده بود باید 20 درصد از تولید‌کنندگان نان که شامل سنتی و صنعتی هستند آزادپز شوند ولی مسئولان اجرایی فقط هشت درصد از نانوایی‌های سنتی را آزادپز کردند و 12 درصد بقیه شامل نانوایی‌های صنعتی بود.
و این در حالی است که تعداد واحد‌های نان‌ صنعتی 12 درصد کل نانوایی‌های کشور را تشکیل می‌دهد و با این اقدام کل نانوایی‌های صنعتی به یکباره آزادپز شدند؛ بنابراین تناسب و عدالت در این زمینه رعایت نشده است.آزاد‌سازی تنها راه نجات این صنعت است و می‌تواند به بحث رقابت سالم و کیفیت مناسب نان بینجامد./

پایان پیام


 
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

خبر مرتبط

آخرین اخبار
Powerd By : Tasvirnet