علیرضا محجوب در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص انتقاد به اصلاح صورت گرفته در ماده 148 لایحه اصلاح قانون کار، گفت: در ماده 148 قانون کار آمده است که کلیه کارفرمایان کارگاه ها مکلفند براساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند اما با اصلاح صورت گرفته دراین ماده محوریت تامین اجتماعی در خدمات بیمه های اجتماعی پایه حذف شده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از نتایج تصویب اصلاح این ماده در قانون کار کاهش ورودی صندوق تامین اجتماعی نسبت به خروجی آن است، افزود: لایحه اصلاح قانون کار به طور حتم نواقص بسیاری دارد که پیش از بررسی این لایحه در مجلس نواقص و اشکالات موجود باید توسط دولت رفع شود، به ویژه اینکه اصلاح ماده 148 در این لایحه پای بیمه های خصوصی را به ارایه خدمات بیمه پایه باز می کند.
وی با بیان اینکه مسئولان وزارت تعاون طی نامه ای به وزیر درخواست ارجاع لایحه اصلاح قانون کار از مجلس به دولت را مطرح کردند، تصریح کرد: وزیر رفاه باید این درخواست را دردولت مطرح کند و هیات دولت باید دراین خصوص تصمیمگیری کند، البته این لایحه توسط دولت دهم به مجلس ارسال شد که متاسفانه به مهم ترین موارد درتنظیم این لایحه یعنی بحث 3 جانبه گرایی توجه نشده است.
رییس فراکسیون کارگری مجلس با انتقاد از اینکه مذاکرات 3 جانبه در تنظیم این لایحه مدنظر نبوده است، گفت: حتی درمهم ترین بخش های این لایحه به دو راس یعنی کارگران و کارفرمایان نیز توجه نشده است، البته به عقیده نمایندگان مجلس این لایحه طبق برنامه ششم نیز تنظیم نشده است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، یک عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی، از خارج شدن سازمان تامین اجتماعی از متن مناسبات بیمههای اجتماعی کارگران و بازنشستگان ابراز نگرانی کرد و گفت: اصلاحیه ماده 148، سازمان تامین اجتماعی را از متن مناسبات بیمههای اجتماعی کارگران و بازنشستگان خارج می کند.
اکبرشوکت افزود: طبق شنیدهها با قانونی شدن اصلاحیه قانون کار، سازمان تامین اجتماعی محوریت خود را در خدمات بیمههای اجتماعی پایه از دست میدهد./
پایان پیام