سیداحسن علوی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه مسکن یکی از پیشران های اقتصادی است که می تواند تاثیرگذاری بسیاری بر شاخص های مختلف داشته باشد، گفت: در صورتی که اعتبارات در نظر گرفته شده در بودجه 96 تحقق یابد بازار مسکن رشد محسوسی را تجربه خواهد کرد.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت باید برنامه مشخصی در حوزه مسکن داشته باشد، افزود: دولت باید طرح جامع مسکن را هر چه سریع تر ارایه کند تا به این ترتیب خانه های ارزان قیمت برای 500 هزار خانوار از اقشار ضعیف جامعه تامین شود.
ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا در بحث مسکن ضروری است
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا در بحث مسکن ضروری است، تصریح کرد: کاهش نرخ حبابی مسکن از الزاماتی است که می تواند ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا را بیشتر کند.
وی با اشاره به تصویب مادهای در برنامه ششم توسعه در خصوص ارایه تسهیلات بانکی به اقشار ضعیف جامعه برای خرید مسکن، گفت: دولت سال آینده در بخش مسکن رونقی را تجربه خواهد کرد اما این رونق با افزایش قیمت همراه خواهد شد.
خروج مسکن از رکود می تواند بیش از 25 درصد در اقتصاد ملی موثر باشد
علوی با بیان اینکه تحریک تقاضا در بحث مسکن با ارایه تسهیلات بانکی و تخصیص یارانه ممکن می شود، افزود: خروج مسکن از رکود می تواند 20تا 25 درصد در اقتصاد ملی موثر باشد از این رو دولت باید به این مهم تمرکز کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: پایبندی دولت به تحقق اعتبارات مصوب در بودجه 96 و همچنین اتخاذ سیاست هایی برای تسهیلات دهی ارزان می تواند رونق این بازار را رقم بزند./
پایان پیام