رضا شیران خراسانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری پیگیریهای متوالی قانون تسهیل ازدواج جوانان در سال گذشته، گفت: سال گذشته علت اجرایی نشدن قانون تسهیل ازدواج جوانان را از دولت و دستگاه های مربوطه پیگیری کردیم اما نتیجه ای حاصل نشد که با توجه به اهمیت موضوع ازدواج جوانان به طور قطع قانون مذکور را در سال جاری پیگیری و درجهت احیای صندوق تسهیل ازدواج اقدام خواهیم کرد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در رابطه با قانون تسهیل ازدواج جوانان، گفت: ضمانت اجرایی قانون تسهیل ازدواج جوانان تاسیس صندوقی به نام صندوق تسهیل ازدواج بود که در نخستین سال تصویب این قانون یعنی سال 1384، 350 میلیارد تومان بودجه برای این صندوق درنظر گرفته شد.
وی افزود: در سال 1386 هیات وزیران و شورای عالی اداری طی مصوبهای ادغام این صندوق و تشکیل صندوق جدیدی به نام مهر امام رضا (ع) را تصویب کردند که با تشکیل این صندوق بحث ازدواج جوانان مغفول ماند و صندوق تنها به حوزه اشتغال جوانان پرداخت.
شیران خراسانی با تاکید بر اینکه در سال جاری پیگیری های خود در رابطه با احیای صندوق تسهیل ازدواج جوانان را ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: بدون فراهم نشدن زیرساخت های اقتصادی و همچنین فرهنگ سازی مناسب از سوی رسانه ها ازدواج جوانان محقق نمیشود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری اینکه جوانان به دلیل مشکلات اقتصادی از پس تامین هزینههای ازدواج و زندگی بر نمیآیند، گفت: اگر به دنبال رفع ریشه ای مشکل ازدواج جوانان هستیم باید در جهت رفع مشکل اشتغال گام برداشت البته مشکل اشتغال رفع نمی شود جز با روی آوردن به سمت اقتصاد مقاومتی و تولید داخل.
وی با بیان اینکه عملی کردن اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه به 5 قانون تجارت، کار، نظام بانکداری، اخذ مالیات و بیمه است، ادامه داد: باید این 5 قانون در یک راستا قرار گیرند تا بتوان در جهت بهبود اشتغال و تحقق ازدواج جوانان گام برداشت.
شیران خراسانی با تاکید بر اینکه بدون فراهم نمودن زیرساختها نمیتوان جوانان را به ازدواج اجبار کرد، گفت: اگر بدون فراهم نمودن زیرساختها جوانان را به اصرار به سمت ازدواج سوق دهیم بی شک با افزایش آسیبهای اجتماعی مواجه خواهیم شد.
نماینده مردم مشهد وکلات در مجلس دهم، ادامه داد: جوانی که بیکار بوده و شغل ندارد چطور میتواند یک زندگی را اداره کند و با چه پشتوانه اقتصادی می تواند به سمت ازدواج گام بردارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: با بهادادن به تولید داخل می توان در جهت بهبود وضعیت اشتغال قدم برداشت؛ چرا باید در مشهد مقدس که سالانه پذیرای 27 میلیون زائر است حتی تسبیح و مهری که به زائران عرضه می شود چینی باشد؟به طور قطع اگر به تولید داخل بها داده نشود بهبود اشتغال به هیچ وجه حاصل نمی شود./
پایان پیام