"داریوش قنبری" در گفتگو با خبرنگار خانه ملت اظهار داشت: اگر ادغام وزارتخانهها توام با افزایش کارآمدی و بهرهوری نباشد و اخلالی را در وزارتخانهها ایجاد کند نه تنها مثمرثمر نیست بلکه اثرات منفی هم در پی دارد.
وی خاطر نشان کرد: به نظر میرسد ادغام وزارتخانهها در شرایط فعلی که دولت در حال تدوین قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نیز انتقال دولت هستیم باید با طمأنینه و آرامش توام با کارشناسی صورت گیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص وضعیت طرحهای موجود در کمیسیون اجتماعی در خصوص ادغام وزارتخانهها گفت: هم اکنون دو طرح در مجلس درحال بررسی تحت طرح ادغام وزارتخانهها به شانزده وزارتخانه و طرح دیگر ایجاد ده وزارتخانه برای کشور است.
وی افزود: ارائه دهندگان این دو طرح خواستار آن هستند که قبل از بررسی صلاحیت وزراء این طرحها در مجلس مطرح شود اما باتوجه به این که مدت زمان زیادی باقی نمانده از آنجا که بررسی طرحها نیازمند حداقل سه تا چهار ماه وقت باشد لذا پیشبینی میشود این طرحها پیش از تشکیل دولت به صحنعلنی ارائه نشود.
عضو کمیسیون اجتماعی خاطر نشان کرد: براساس این طرح ادغام وزارتخانههای تعاون با کار، ادغام وزارت مسکن و شهرسازی در کشور، ادغام وزارت نیرو و نفت و تشکیل وزارت انرژی از جمله مهمترین این ادغامها است که در قالب طرح قرارداده شده است.
وی درخصوص تشکیل وزارتخانه جدید گفت: براساس این طرحها قرار است وزارت جدیدی تحت عنوان وزارت جوانان و ورزش ایجاد شود که از ترکیب سازمان ملی جوانان، زنان و تربیت بدنی وزارتخانه جدیدی برای پاسخگویی بهتر مسئولان به نتایج ورزش به مجلس ارائه شود.
وی یادآور شد: باتوجه به این که نظام جمهوری اسلامی نظامی مبتنی بر پارلمان است بنابراین در نظامهای پارلمانی هر چه تعداد وزارتخانهها بیشتر باشد، پاسخگویی مجریان دولتی به نمایندگان بیشتر خواهد بود.
عضو کمیسیون اجتماعی در پایان خاطر نشان کرد: مفید بودن ادغام وزارتخانهها مانند تعاون با کار امور اجتماعی اگر براساس کار کارشناسی، در نظر گرفتن دقیق امور و افزایش بهرهوری همراه باشد نتایج مثبتی خواهد داشت.