به گزارش خبرنگار خانه ملت، "علی لاریجانی" پس از پایان مراسم گفت: برگزاری محافل قرآن کریم در حرم حضرت معصومه (س)، سنت بسیار خوبی است که توسط آستانه مقدسه حرم حضرت معصومه پایهگذاری شده که در آن قرآن کریم به صورت جمعی تلاوت میشود.
وی تاکید کرد: این کار، کار ارزشمندی است و پوشش رادیو و تلویزیونی این مراسم موجب تلاوت قرآن کریم و انس هر چه بهتر افراد با قرآن کریم خواهد شد.
لاریجانی همچنین اظهار داشت: ماه رمضان از ابتدا تا انتها با نورانیت قرآن همراه است و برپایی محافل قرآن کریم موجب تصفیه روح است.
وی با بیان اینکه اکثر قاریان این مراسم از استان قم هستند، گفت: چنین محافلی فرصتی را ایجاد خواهد کرد تا چهره جدیدی از قاریان در سطح کشور شناخته شوند.
رییس مجلس شورای اسلامی با یادآورشدن اینکه حوزه علمیه قم مهد تفکر دینی است، تاکید کرد: این حوزه باید به ایجاد محافل قرآنی و توجه به آن نسبت به شهرهای دیگر کشور اهتمام ویژهای داشته باشد.
لاریجانی برگزاری چنین محافلی را باعث گسترش معارف قرآن کریم دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مراسمی موجب خواهد شد که شهرهای دیگر به برگزاری چنین مراسمی اقدام کنند، چنانچه آستانه قدس رضوی نیز چنین کاری را صورت داده و این یک مسابقه در خیرات است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این حرکتها مداوم باشد و روز به روز شاهد رشد و شکوفایی بهتر این مراسم باشیم تا همه مومنین بتوانند با شرکت در این مراسم قرآن را تلاوت کنند.