انوشیروان محسنی در گفتگو با خبرنگار خانه ملت در خصوص علت آلودگی برنجهای وارداتی گفت: برنجهای وارداتی به دلیل این که هیچ کنترل کیفی در خصوص آنها اعمال نمیشود به مرور زمان به دلیل مصرف کودهای شیمیایی و سموم علف کش موجب آلودگی برنجها به مواد شیمیایی خطرناک از جمله آرسینک میشود.
وی خاطر نشان کرد: برای اطمینان یافتن از میزان آلودگی برنجهای وارداتی به آرسینک مقرر شد برنجهای مورد نظر در آزمایشگاه تحت "اتومیک ابزوربشن" قرار گیرد تا فلزات سنگین در برنجها مشخص شود.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس یادآور شد: آنچه مسلم است این موضوع است که کشاورزان و تولید کنندگان کشورهای مذکور برای افزایش کمیت تولید خود سموم بیش از حد در دستور کار خود قرار دهند که به طور طبیعی نتایج منفی بر روی برنج دارد.
رییس فراکسیون صنایع و غذایی مجلس گفت: پیشنهاد میشود باتوجه به این که ما از مزارع و محصولات برنج خود اطمینان کافی داریم و دستگاههای کنترل کیفی هم مهر تایید بر آن زدهاند و طعم و ذائقه نسبت به تولیدات به مرور زمان اطمینان و اعتماد به وجود آورده لازم است از مصرف برنجی که دارای شبهه آلودگی است پرهیز شود.
محسنی خاطر نشان کرد: بهترین راه حل این است نسبت به واردات برنج سختگیری کنند، هم به لحاظ امنیت مواد غذایی و سلامت تندرستی و هم موارد دیگر.
نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص خطرات استفاده از محصولات برنج آلوده به آرسینک گفت: باتوجه به این که مصرف برنج یا مواد غذایی آلوده به مواد وفلزات سنگین میتواند در بلند مدت خطرات از جمله سرطان را رقم زند لذا لازم است نسبت به این موضوع مسئولان وزارت بهداشت با دقت و حساسیت بیشتری مساله را پیگیری کنند.