غفار اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار خانه ملت، اظهار داشت: اقداماتی صورت گرفته تا در صورت اعمال تحریم بنزین توسط کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران، بنزین را از کشورهای اندونزی و مالزی تامین کنیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از سیاستهای درست و منطقی موجب میشود تا تحریم بنزین بر علیه جمهوری اسلامی ایران بیتاثیر شود.
نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی راهکار برون رفت از بنبست بنزین را اعمال دو استراتژی ذکر کرد و افزود: نخست این که باید پالایشگاههای نیمه تمام به بهرهبرداری برساند، دوم اینکه قیمتهای حامل انرژی به سمت واقعی شدن حرکت کند. سوم این که باید با برنامهریزی مردم را به لحاظ فرهنگی ترغیب به مصرف بهینه کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات خاطر نشان کرد: باید با استفاده از راهکارهایی در بهبود پالایشگاهها تلاش کرد تا تولید بنزین از 44 میلیون لیتر در روز به هر میزان افزایش یابد.
وی خاطر نشان کرد: حرکت به سمت واقعی شدن قیمت بنزین و فرآوردههای نفتی مانع از قاچاق میشود.
این نماینده مجلس مساله فرهنگی را بسیار مهم دانست و افزود: وقتی مردم به وسیله رسانههای جمعی به خصوص صدا و سیما سطح آگاهی و دانش خود را افزایش دهند این موضوع تاثیر بسزایی در مصرف بهینه خواهد داشت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات مجلس در خصوص کسری بودجه گفت: دولت و مجلس باید کسری بودجه را اولویت بندی کرده و در قالب متمم و لایحه به مجلس ارائه دهند و بخشی را که ضرورت ندارد را با صرفهجویی، تدابیر لازم را به انجام برسانند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: دولت مجبور است به هر نحو ممکن مطالبات و حقوق کارمندان را تحت هر شرایطی حتی در قالب متمم به مجلس ارائه کند.
اسماعیلی اظهار امیدواری کرد: با اتخاذ تدابیر لازم و حرکت بودجهریزی از سنتی به سمت بودجهریزی عملیاتی، کسری بودجه را در انتهای سال شاهد نباشیم.