نایب رییس مجلس شورای سلامی در پاسخ به سوال خبرنگار خانه ملت، درمورد اینکه گفته میشود رییس مجلس با توجه به مشغله کاری نمیتواند حضور فعالی در فراکسیون به عنوان رییس داشته باشد، اظهار داشت: مجموع اعضای فراکسیون احساس میکنند کسی که میتواند به صورت کامل در مورد وی به وحدت برسند، رییس مجلس است.
عضو فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: با حضور آقای لاریجانی وحدت فراکسیون بیشتر حفظ میشود لذا ضرورت ریاست ایشان در فراکسیون اصولگرایان همچنان باقی است.
وی گفت: نشست شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان فردا یا پس فردا برگزار میشود و اعضای هیات رییسه فراکسیون انتخاب خواهند شد.
باهنر در خصوص نحوه انتخاب اعضای شورای مرکزی در مجمع نمایندگان تهران خاطرنشان کرد: در این انتخابات مقررات رعایت شده است،اگر چه جلسهای برگزار نشد اما اطلاع رسانی به اندازه کافی برای کسانی که میخواستند کاندیدا شوند وجود داشت.
نایب رییس مجلس تاکید کرد: نتیجه انتخابات اعضای شورای مرکزی در مجمع نمایندگان تهران را به رسمیت میشناسم.
باهنر با اشاره به جلسه هماهنگی که شب گذشته با حضور برخی از اعضای شورای مرکزی اصولگرایان برگزار شد گفت: در هر صورت همواره لابیهایی در مورد اینکه که هیات رییسه که قرار است انتخاب شود چه کسانی هستند و چه کسانی رای آنها اولی است و چه کسانی رای شان کمتر است، صورت میگیرد.
وی افزود: طبیعی است که اطراف قضیه تلاش میکنند و همه اینها در یک جلسه رای گیری نتایج آن مشخص میشود.
خبرنگاری سوال کرد: گفته میشود این اقدام گامی در جهت انشقاق اصولگرایان است ارزیابی شما چیست؟ باهنر پاسخ داد: بنده این برداشت را قبول ندارم؛ شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان دعوت شدند و از بنده نیز خواستند که در جلسه حضور پیدا کنم.
وی افزود: اتفاقاً در این جلسه تاکید شد که فراکسیون اصولگرایان به صورت اعم حفظ شود و ما هم در جلسه هیات رییسه باشیم یا نباشیم وظیفه خودمان را کمک به مجموعه اصولگرایان میدانیم.
از باهنرسوال شدگفته شده که براساس توافقی که پیش از این صورت گرفته بود قرار شد تا آقای لاریجانی به عنوان رییس انتخاب شوند و طیف حامی دولت رای خودشان را به ایشان بدهند اما اکنون احساس میشود که آن انتظاری که از عملکرد آقای لاریجانی داشتند برآورده نشده است لذا نیاز به تغییر تحولات جدید است نظر شما در این مورد چیست،باهنر در پاسخ گفت: دخالت قوا را در کارهای داخلی همدیگر خیلی مقرون به صواب نمیدانم.
وی تاکید کرد: این که دولت بخواهد چه کسانی در فراکسیون باشند و چه کسانی نباشند و یا این که مجلس بخواهد در مسائل داخلی دولت دخالت بکند را مقرون به صواب نیست.
باهنر تصریح کرد: دولت، مجلس و قوهقضائیه باید بپذیرند که قوای مقتدر و هماهنگ و همسو هستند که میتوانند برای کشور مفید باشند و اینکه وقت کار قوا صرف خنثی کردن کار همدیگر شود به مصلحت نیست و ما توصیه نمیکنیم.