به گزارش خبرنگار خانه ملت، "علی لاریجانی روز سهشنبه "در دیدار با دیپلماتهای ایرانی آزاد شده که در بند نیروهای آمریکایی در عراق بودند، اظهار داشت: این گونه رفتار غیرقانونی با دیپلماتها نمونه واقعی از دموکراسی آمریکایی است.
وی افزود: این اقدامات بخشی از زندگی زورمدارانه بین المللی امروز دنیاست و هر کدام از این رفتارها صفحهای از این فریب کاریها را نشان میدهد.
رئیس مجلس تاکید کرد: بیتردید همت، استواری، ایمان و خدمات ارزنده شما در تاریخ ماندگار خواهد بود و ما نیز قدردان آن هستیم.
لاریجانی با بیان اینکه سیستم بین المللی به آمریکا مجال داده که تمام قوانین بین المللی را زیر پاگذارد، گفت: آمریکاییها به دلیل وارد آوردن فشارهای جسمی و روحی و نگهداری دیپلماتهای ایرانی به مدت طولانی و بصورت انفرادی مجرم هستند و قطعا مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی این موضوع را از طریق شکایت به سازمان ملل دنبال خواهد کرد.
این گزارش میافزاید: در این دیدار گزارشی از نحوه رفتار آمریکاییها و مدت اسارت دیپلماتهای ایرانی توسط یکی از این افراد ارائه شد.
همچنین میهمانان رئیس مجلس، خواستار پیگیری مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حقوق ضایع شده خود از سوی استکبار جهانی شدند.
در پایان علی لاریجانی با اهدای لوح از خدمات و تلاشهای دیپلماتهای ایرانی آزاد شده تقدیر کرد.