معصومه آقاپور علیشاهی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تغییر نظر دولت برای حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی، گفت: فرضیه های متفاوتی درباره اینکه پرداخت ارز دولتی کامل حذف و یا کامل پرداخت شود مطرح شده که این موضوع در جلسه سران قوا مطرح و درباره آن تصمیم گیری نهایی می شود.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، افزود: مجلس پیگیر سناریوهای متفاوت دولت برای تخصیص ارز دولتی است تا مشخص شود این یارانه چگونه به مردم پرداخت می شود.
دولت باید به 5 کالای اساسی استراتژیک همانند گندم ارز دولتی پرداخت کند
وی با بیان اینکه دولت باید به 5 کالای اساسی استراتژیک همانند گندم ارز دولتی پرداخت کند، ادامه داد: تخصیص ارز 4200 تومانی برای مابقی کالاها باید حذف و نرخ تسعیر ارز باید محاسبه و به قشر آسیب پذیر پرداخت شود.
آقاپور علیشاهی، تاکید کرد: دولت در بسیاری از کالاها یارانه پرداخت می کند، اما زمانی که به دست مصرف کننده می رسد با ارز نیمایی و ارز آزاد محاسبه می شود.
اطلاعات قشر ضعیف جامعه در سایت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موجود است
وی با بیان اینکه قشر آسیب پذیر جامعه کاملا شناسایی شده و اطلاعات آن در سایت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موجود است، افزود: باید در زمان پرداخت یارانه ناشی از تسعیر نرخ ارز، 50 درصد به بنگاه های اقتصادی و 50 درصد به خانوار پرداخت شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: اگر تمام یارانه حاصل از مابه التفاوت نرخ ارز به خانوار پرداخت شود سبب ایجاد افزایش حجم نقدینگی و تورم می شود، اما اگر 50 درصد به تولیدکننده پرداخت شود صرف هزینه آب، برق، نهاده های اولیه تولید و مالیات می شود.
مصرف کننده و تولیدکننده باید کنار یکدیگر دیده شوند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کاهش هزینه های متغیر، غیرمتغیر و سربار تولید در قیمت فروش آن تاثیرگذار خواهد بود، تصریح کرد: مصرف کننده و تولیدکننده باید کنار یکدیگر دیده شوند، چراکه این موضوع سبب می شود رشد اقتصادی حاصل و تورم و بیکاری کاهش یابد و حمایت از مصرف کننده اتفاق بیفتد./
پایان پیام