به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.
علی مطهری مطلب زیر را منتشر کرده است.
حل مشکلات اقتصادی بستگی زیادی به سیاست خارجی کشور دارد. آمریکا و اسرائیل از اختلافات کشورهای منطقه خاورمیانه حداکثر استفاده را میبرند. روابط ایران با عربستان و امارات چند سالی است که به دلیل برخی ندانمکاریهای سه طرف به سردی گراییده و ضرر آن را مردم این کشورها تحمل میکنند و سود آن را آمریکا و اروپا و گاه روسیه و چین میبرند، چنان که سود وضعیت فروش نفت ایران را بیشتر روسیه میبرد.
چرا کشورهای اسلامی باید به گونهای عمل کنند که سودش را بیگانه ببرد؟ مطابق اسلام، زمان تحریم ایران همه کشورهای اسلامی باید از ایران حمایت کنند، ولی میبینیم اکثر آنها در کنار آمریکا قرار گرفتهاند. یکی از علل آن اختلافات بیاساسی است که بر پایه فرقهگرایی میان آنها ایجاد شده است و به عبارت دیگر به جای اتحاد اسلامی تفرقه و تشتت بر آنها حاکم است.
قطعا عربها در موضوع سوریه و یمن دچار اشتباهات فاحش شدهاند ولی ما نیز آنها را ترساندهایم و آنها از ترس ما به دامان اسرائیل افتادهاند. آرمانهای اسلامی ما مانند آزادی فلسطین جز با همکاری سایر کشورهای اسلامی و جز با اتحاد اسلامی تحقق نمییابد. ما نباید به گونهای عمل کنیم که کشورهای اسلامی اینگونه برداشت کنند که ایران میخواهد حکومتهای آنها را ساقط و یک حکومت شیعی روی کار آورد. شعار ما باید اسلام باشد نه فرقهگرایی.
اکنون شرایط خوبی برای بهبود روابط با عربستان و امارات پدید آمده است. پیشنهاد آقای ظریف برای مذاکره با عربستان پیشنهاد درست و هوشمندانهای است. هر دو کشور امارات و عربستان علامت هایی دادهاند که نشان میدهد مایل به بهبود روابط هستند. امارات به خاطر دوری از ایران دچار ضعف اقتصادی شده و عربستان نیز احساس میکند که راهی که در یمن میرود پایان خوشی ندارد و هر دو کشور دریافتهاند که آن گونه که آنها خیال میکردند آمریکا قصد نابودی و بلکه توان نابودی حکومت ایران را ندارد. باید از این فرصت استفاده کرد.
 |
علاءالدین بروجردی متن گفت و گوی خود با خبرگزاری خانه ملت درباره استقبال کشورها از ظریف را منتشر کرده است.
محمود صادقی مطالب زیر را از حساب توئیتری خود به اشتراک گذاشته است.
محمدرضا رضایی کوچی متن گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت درباره ممانعت اروپا از سوخت گیری هواپیمای ایران در عراق را به اشتراک گذاشته است.
سید فرید موسوی مطلب زیر را منتشر کرده است.
این هفته به همراه همکارانم در فراکسیون جوانان مجلس شوراى اسلامى در نشستى صمیمانه با حضور مدیران سازمان اقتصادى کوثر که اکثریت انها را دوستان جوان تشکیل می دادند شرکت کردیم.
در این نشست بیش از پنجاه نفر از مدیران دهه شصتى سازمان حضور داشتند که هرکدام در حوزه هاى مختلفى در طول مدت حضور خودت تحولات مثبت را ایجادکرده بودند.
در سخنان کوتاهی ضمن قدر دانستن این اقدام شایسته جوانگرایی در مجموعه و سپاس از اقای دکتر اسکندری در اعتماد به جوانان در این سطح وسیع به خودم و دوستان عزیزم هم یاداور شدم که که هرچند تحقق جوانگرایی بخشی از مشکلات را رفع می کند اما آنچه از اهمیت به سزایی برخوردار است این است که ما جوانان باید در دوران مسوولیت تلاش کنیم رویکردها، سازوکارها و فرآیندهای جاری را اصلاح کنیم تا تحولات نو در مجموعه های تحت مسوولیت نهادینه شود.
عباسعلی پوربافرانی نیز مطلب زیر را منتشر کرده است.
 |
امیرخجسته مطلب زیر را منتشر کرده است.
🔺ساختار معیوب و به هم ریخته استخدامی در کشور نیازمند خانه تکانی کلی است .
🔸امیر خجسته در آیین بیست و دومین جشنواره شهید رجایی در سالن استانداری همدان در دیدار با جمشید انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به ساختار معیوب و به هم ریخته استخدامی در کشور گفت : ساختار و بخش بندیهای موجود در استخدام کارکنان دولت نیازمند خانه تکانی کلی است .
🔸نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود : وجود انواع مختلف کارمندی در دستگاه اجرایی مانند کارکنان رسمی، قراردادی ، پیمانی ، شرکتی ، حجمی نه توجیه منطقی دارد و نه باعث بالا رفتن راندمان کار در دستگاه های اجرایی میشود .
🔸امیر خجسته با اشاره به اینکه از لحاظ روانی هم شرایطی در دستگاه های اجرایی به وجود آمده که هر چه قدر نوع قرار داد کارکنان به سمت ثبات و رسمی شدن پیش میرود راندمان کار پایین تر می آید گفت : این قاعده به شدت معیوب است و نیاز مند بازبینی جدی است
🔸نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : مگر میشود نوعی قرار داد ابداع شود که کارمند از هر گونه مزایا ، اضافه کار ، حق ماموریت ، استفاده از امکانات رفاهی و طبقه بندی مشاغل محروم شود اما بار عملیاتی در سازمان را به دوش همین قشر محروم انداخت و ادعای عدالت گستری داشت ؟ .
🔸امیر خجسته با اشاره به اینکه متاسفانه همیشه دولت ها با تغییر این روند به علت بار مالی اولیه مخالف بودند و حتی قوانین وضع شده در این باره هم عملیاتی نشده است گفت : واقعا این موضوع و حجم بسیار زیاد مراجعات به ما نمایندگان در خصوص بی عدالتی های موجود در پرداخت حقوق و مزایا و غیره در این شرایط سخت اقتصادی باعث نگرانی شدید ماست .
🔸#رئیس_فراکیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود : در کشور یک باید یک #نیروی_رسمی و تخصصی و یک نوع نیروی پاره وقت و قرار دادی وجود داشته باشد و طبقه بندی مشاغل در مورد تمامی کارکنان لحاظ شود
🔸#امیر_خجسته با اشاره به اینکه بسیاری از #کارکنان_شرکتی و قرار دادی اداراتی مانند #صدا_و_سیما ، #شهرداری، #مخابرات، #بنیاد _شهید و غیره سالهاست به امید رسمی شدن با کمترین #حقوق و مزایای ممکن کار می کنند گفت : در این شرایط با توجیه برگزاری آزمون دیده میشود که افرادی از خارج از سازمان قبول و افراد درون سازمانی و منتظر ، همچنان معلق می مانند که این مورد قبول نیست و دولت باید ابتدا نیروهای موجود را ابتدا تعیین تکلیف و بعد به طور مثال فرزندان کارمندان رسمی را با آزمون وارد مجموعه کند.
 |
 |
علی ابراهیمی بخشی از مصاحبه خود با رسانه ها را منتشر کرده است.
مصطفی کواکبیان مطلب زیر را منتشر کرده است.