سید حسین نقوی حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بیانیه اخیر آیت الله سیستانی که بر جداسازی صف تظاهرکنندگان از آشوبگران تأکید داشت، گفت: مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان نمی خواهد در محور مقاومت آرامش وجود داشته باشد و به نوبت در هر کشوری، حادثه ای فتنه انگیز برای از بین بردن نظام ها ایجاد می کنند.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: روزی در لبنان بحران دولت، روزی در عراق شورش و روز دیگر در ایران اغتشاشگر تحریک می کنند و همه توان خود را به کار می گیرند تا آرامش محور مقاومت را برهم بزنند.
وی ادامه داد: البته یک سری اعتراضات به حق است و مردم در خصوص قیمت بنزین اعتراض به جایی داشتند اما دشمنان به سرعت با موج سواری بر این موضوع ایجاد اغتشاش کردند تا با افزایش موج ناآرامی منجر به تخریب اموال عمومی و آسیب به نظام شوند.
نقوی حسینی اضافه کرد: در چنین شرایطی مسئولان باید با تدبیر بیشتر مقدمات را فراهم کنند و به مثلث شوم در منطقه خاورمیانه اجازه دخالت در امور کشورها را ندهند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بعد از تذکر آیت الله سیستانی به ملت شریف عراق مبنی بر جداسازی صف تظاهرات مسالمت آمیز از جریان اغتشاشات، لازم است دولت عراق هرچه سریع تر زمینه برگزاری انتخابات را با تدوین قانون انتخابات فراهم کند تا بیش از این به خارج نشینان عراق اجازه دخالت در امور این کشور و ایجاد اغتشاش ندهد./
پایان پیام