سیدحمایت میرزاده در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به اظهارات اخیر مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی مبنی بر اینکه ۹۰ درصد کتب کمک درسی غیراستاندارد است، گفت: کتابهای درسی باید در مدارس در اولویت باشد چرا که وجود کتاب های کمک درسی متعدد باعث تحت الشعاع قرار گرفتن و کنار رانده شدن کتاب های درسی است.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در زمینه تعداد و تنوع کتب کمک درسی باید تجدید نظر اساسی صورت گیرد چرا که در هیچ جای دنیا به اندازه کشور ما کتاب کمک درسی وجود ندارد.
وی ادامه داد: معلم هر کلاس باید متناسب با هر درس تعالیمی را به دانش آموزان خود ارائه دهد و ما نمی توانیم یک فرمول آموزشی ثابت را برای کل کشور داشته باشیم و همه را ملزم کنیم که از کتب کمک درسی استفاده کنند.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: تفاوت های فردی بسیار زیادی بین دانش آموزان و مدارس شهرها و استان های مختلف وجود دارد و ما نمی توانیم یک کتاب کمک درسی را با یک نسخه واحد به همه دانش آموزان در مناطق مختلف کشور ارائه دهیم.
میرزاده تصریح کرد: کتاب های درسی بهترین منبع آموزشی برای دانش آموزان هستند و معلمان باید تعیین کنند که چه کتاب و یا تکلیفی را برای کمک به دانش آموزانی که ضعف هایی در یادگیری دارند، ارائه کنند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین صدا و سیما در تبلیغات کمک درسی ها به گونهای عمل کرده که باعث شده است که سند تحول بنیادین زیر سوال رود و کیفیت آموزشی کاهش یابد.
میرزاده گفت: متاسفانه نظام آموزشی ما تحت الشعاع درآمدهای تبلیغاتی قرار گرفته و رسانه ها و سازمان صدا و سیما باید از تبلیغات کمک درسی ها خودداری کنند چرا که این مسئله صرفا برای برخی افراد درآمدزاست اما بازار پرآشوبی را ایجاد کرده است./
پایان پیام