به گزارش خبرگزاری خانه ملت، "دکتر غلامعلی حداد عادل" رییس مجلس شورای اسلامی بعدازظهر روز سهشنبه در دیدار رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس عوام انگلیس از موضوعات مبارزه با مواد مخدر و تروریسم به عنوان مسایل مشترک دو کشور یاد کرد و تاکید کرد: این مسایل میتواند مبنای همکاری جدی و مشترک فیمابین باشد و پارلمانهای دو کشور باید همکاری مشترکی برای بررسی و یافتن راهحل پیرامون مسایل منطقه، مقابله با تروریسم و موادمخدر داشته باشند.
"حداد عادل" در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران در غرب به درستی فهمیده نشده است، تصریح کرد: غرب باید بر اساس واقعیات ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تعریف جدیدی از روابط خود با ایران به دست دهد.
وی گفت: اگر چشمانداز وسیعی از این واقعیات را در نظر بگیریم، میتوان در مورد بسیاری مسایل از جمله تروریسم و مساله هستهای به راهحل مشترک دست یابیم.
رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در چارچوب مقررات جهانی و معاهده NPT به تعهدات خود در قبال آژانس بینالمللی انرژی هسته ای عمل کرده و خواهد کرد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در چارچوب مقررات بینالمللی و معاهده NPT هر اقدامی را برای اعتماد سازی پیرامون مساله استفاده صلحآمیز از انرژی هسته ای انجام دهد.
وی در ادامه افزود: فشار کنونی بر ملت ایران در پرونده هسته ای بهانهجویی آمریکا است.
"حداد عادل" همچنین تهاجم آمریکا و انگلیس به عراق و اشغال این کشور را اشتباه بزرگ خواند و گفت: در نتیجه این اشتباه بزرگ جهان شاهد گره کور عراق میباشد.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: مجالس دو کشور باید برای ایجاد آیندهای بهتر در روابط فیمابین تلاش کنند و به جای تاکید بر مباحث مورد اختلاف، به مسایل مشترک بپردازند.
در ادامه این دیدار، "مایک گیپس" رییس کمیسیون روابط خارجی مجلس عوام انگلیس نیز سفر خود به ایران و گفتوگو با مقامات کشورمان را بسیار مفید و مهم دانست و گفت: در این سفر پیرامون موضوعات مورد علاقه دو جانبه و تحولات منطقه گفتوگوهای مفیدی با مقامات ایرانی داشتیم.
وی تصریح کرد: باید به آینده فکر کرد و پیرامون مسایل اساسی مانند حمایت از دولت منتخب مردم عراق و بازسازی و ایجاد امنیت و ثبات در این کشور همکاری کنیم.
رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس عوام انگلیس حمایت کشورش را از استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای توسط کشورمان در چارچوب مقررات آژانس بینالمللی انرژی اتمی مورد تاکید قرار داد.