به گزارش هفته نامه ولایت قزوین، "محمد حسن ابوترابی فرد" در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر الوند، افزود: در آینده نه چندان دور باید کشور را به شوراهای اسلامی و شهرداری ها سپرده و دولت را برای مدیریت مسایل کلان و مهم کشور آزاد کنیم.
وی با بیان اینکه ظرفیت های مطلوبی برای توسعه در کشور وجود دارد، اظهار داشت: توسعه در کشور به واسطه استفاده مناسب از سرمایه های کشور و اخذ تصمیمات مناسب متکی بر اقدامات کارشناسی تحقق می پذیرد.
نماینده مردم شهرهای قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بر انضباط کاری، دقت در تصمیمات و ارزیابی توسط اعضای شوراهای شهر و شهرداری ها تاکید و خاطرنشان کرد: رعایت این موارد باعث تسریع در گام های توسعه می شود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شوراهای اسلامی شهر نعمت بزرگی است که باید از آن در جهت توسعه و آبادانی کشور و همچنین رفع مشکلات موجود در شهرها بهره برد.
ابوترابی فرد شورای اسلامی استان قزوین را جزو بهترین شورای اسلامی در کشور دانست و اضافه کرد: این امر بیانگر این است که استان قزوین از ظرفیت های مناسبی برخوردار است. وی در ادامه رفع برخی از مشکلات شهری الوند از جمله زمین های اوقافی و کمربندی آن را مورد تاکید قرار داد.
" قدرت علیخانی" دیگر نماینده مردم شهرهای قزوین، البرز و آبیک نیز در این جلسه، همکاری شورای های اسلامی شهر با مجموعه دولت و استانداری را خواستار شد. وی برگزاری جلسات به منظور رفع مشکلات شهری را مثبت ارزیابی و بر رفع مشکلات شهر الوند تاکید کرد.
وی، راه توسعه شهرها را کار و تلاش و تعامل اعضای شورای شهر با مجموعه دولت دانست. شهر الوند مرکز شهرستان البرز با یکصدهزار نفر جمعیت در 12 کیلومتری شرق قزوین واقع است.