وی در گفت و گو با هفته نامه خبر اردبیل، ادامه داد: ما در کشور با مازاد تولید شیر مواجه هستیم، در شرایطی که امکانات صادراتی برای تولیدکنندگان آن طور که باید مهیا نیست.
قاسمی اضافه کرد: جلساتی با اتحادیه تولیدکنندگان شیر داشتیم که در این جلسات پیشنهاداتی چون افزایش قیمت شیر و طرح خرید تضمینی را مطرح کردهایم.
عضو کمیسیون کشاورزی خبر از تأسیس نهادی با عنوان «خانه شیر» داد و گفت: برای ساماندهی مشکلات این بخش پیشنهاد این طرح ارائه شد تا هماهنگی دست اندرکاران این صنعت برای ساماندهی مشکلات بیشتر شود.
عضو کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: تولیدکنندگان شیر با بحران فروش مواجه هستند و برای نجات این صنعت نهایتاً باید صنایع تبدیلی گسترش پیدا کند و دراین عرصه ورود جدیتری داشته باشیم.
قاسم محمدی خبر داد: در کمیسیون کشاورزی کارگروه پیگیری مشکلات صنعت دام و طیور تشکیل شده که اینجانب مسئول آن هستم و جلساتی که با مسئولین امر برگزار شد در همین راستا بوده است.
وی اضافه کرد دومین جلسه این کارگروه را نیز با دست اندرکاران تولید خوراک دام وطیور داشتیم که از تولیدکنندگان دعوت شد تا در راستای رفع مشکلات این بخش نیز گامهایی برداشته شود.
محمدی تصریح کرد: از آن جایی که فرهنگ استفاده از علوفه صنعتی و خوراک فرآوری شده برای دام و طیور هنوز آن طور که باید جانیفتاده است تولیدکنندگان این بخش نیز با بحران مواجه هستند.
محمدی افزود: در این خصوص نیز مذاکراتی با وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مربوطه داشتهایم تا ضرورت استفاده از خوراک صنعتی بیشتر معرفی شده و فرهنگ استفاده از آن در واحدهای تولیدی گسترش پیدا کند.
وی ادامه داد: در مورد واردات دام در صنایع گوشت نیز کمیسیون اکیداً مخالف است و معتقدیم چه به دلیل بیماریهای دام که ممکن است از طریق واردات منتقل شود و چه به لحاظ حضور تولید کنندگان داخلی و تنظیم بازار ما بینیاز از واردات هستیم.
طولانی شدن پروژه راهآهن، توجیه اقتصادی آن را از بین برده است
قاسم محمدی نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کند بودن روند پروژه راهآهن میانه-اردبیل-آذربایجان گفت: این پروژه از سال4831 کلنگ زنی شد که قرار بود تا سال9831به اتمام برسد اما به دلیل بیتوجهی وزارت راه و عدم ارائه بودجه مناسب با تأخیر نگرانکنندهای مواجه شده است.
نماینده مردم اردبیل گفت: اینپروژه به دلیل طولانی شدن از توجیه اقتصادی افتاده است و اعتباری که برای آن درنظر گرفته شده بود در حال حاضر حتی پاسخگوی بدهیهای آن نیست.
وی ادامه داد که سؤال خود را در کمیسیون مطرح کرده و چون قانع نشدم خواستار پاسخگویی وزیر درباره این پروژه هستم.
قاسم محمدی اضافه کرد055 میلیون تومان برای این این پروژه پیشبینی شده بود که از این مقدار051 میلیون تومان آن هزینه شد که جوابگو نبوده و با توجه به تورمی هم که در این مدت داشتهایم کل اعتباری که برای پروژه پیش بینی شده بود نیز باید مورد بازبینی قرار بگیرد.
وی ادامه داد: من این درخواست را از رئیسجمهور دارم که در آستانه سفرهای استانی این افزایش بودجه را در مورد این پروژه مدنظر قرار بدهند.
وی خاطرنشان کرد: البته به خاطر درخواستهای بنده در حال حاضر کار گروهی از طرف وزارت راه و ترابری برای بازدید از پروژه و انجام برآورد دوباره به استان آمدهاند تا گزارشات لازم را به وزیر راه منتقل کنند.
قاسم محمدی در خصوص اینکه پیگیریهای وی در حوزه انتخابیاش در مورد آسفالت شدن راههای روستایی چقدر مؤثر بوده است نیز گفت: اوضاع راههای روستایی در این منطقه خوب است و ما به زودی در سه شهرستان جشن آسفالت راههای روستایی را خواهیم گرفت که تقریباً هیچ راه خاکی در آنها باقی نمانده است.
تعلل وزارت نیرو درحفاری چاههای عمیق
نماینده مردم اردبیل به سؤالی که از وزیر نیرو دارد نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که کشاورزان در این منطقه با آن دست و پنجه نرم میکنند مشکل بیآبی است.
وی ادامه داد: ما در دشت اردبیل با تعداد زیادی چاه ممنوعه برای حفاری مواجه هستیم که دلیل این ممنوعیت معلوم نیست.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد: تنها چیزی که دشت اردبیل را از بحران خشکسالی و کمآبی نجات میدهد اجرای حفاری چاه قزلاوزن با ظرفیت 835 متر مکعب است که چرایی تأخیر در انجام این مهم از طرف وزارت نیرو مشخص نیست.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، همچنین به احداث خط جدید تله کابین گردنه حیران درمحور آستارا به اردبیل خبر داد و گفت: زیرساختهای این طرح آماده شده است و امکانات و تجهیزات مورد نیاز نیز از اتریش خریداری شده و به زودی این خط تله کابین به عنوان یکی از جاذبههای توریستی منطقه افتتاح میشود.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران مهاجرت به شهرهای اطراف و به پایتخت گفت: در تلاش هستیم تا امکانات جلب توریست در منطقه را هرچه بیشتر مهیا کنیم تا شاهد رونق اقتصادی و اجتماعی بیشتری باشیم.
وی افزود: در این راستا به دنبال ساماندهی چشمههای آب گرم هستیم که تحقیقات علمی آن صورت گرفته است وبرای برنامهریزی و اجرایی شدن آن پیگیر هستیم.
عضو کمیسیون کشاورزی همچنین از اتمام بررسی طرح جامع آبخیزداری در کشور، در کمیسیون کشاورزی خبر داد.