محمدرضا تابش در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در صورتی که باز هم اختلافات از این طریق حل نشد، مکانیزمی در قانون اساسی پیشبینی شده و آن فصلالخطاب قرار دادن رای، اراده و نظر مقام معظم رهبری است.
وی افزود: اینکه مرتب اختلافات را به رخ بکشیم و آن را به جامعه پمپاژ کنیم، کار درستی نیست؛ چرا که جامعه، جامعهای است که آسیب دیده و هنوز آثار بحرانهای بعد از انتخابات در آن وجود دارد و از ذهن مردم زدوده نشده است. در این جامعه مسئلهی انرژی هستهیی و تحریمهای جدید مطرح است و محدودیتهای زیادی فراروی ما قرار دارد. در این شرایط بدخواهان انقلاب اسلامی هم خیلی نمیخواهند که این ملت روز خوش ببینند و مسیر توسعه، ترقی و تعالی را طی کنند.
نمایندهی مردم اردکان در خانهی ملت، یادآور شد: به اعتقاد من بروز این اختلافات و تنشها و انتقال آن به آحاد مردم کار عاقلانهای نیست و موجب تضعیف روحیهی مردم و سلب اعتماد آنها به مسوولان میشود، کسانی که مردم به آنها رای دادند و آنها را در راس کار قرار دادند تا بستر کار را طوری فراهم کنند که جامعه با تنش و تشنج مواجه نشود و ادارهی کشور مختل نشود.
تابش در پایان خاطر نشان کرد: البته من معتقدم اگر ما سعهی صدر داشته باشیم و به آموزههای دینی و پشتوانههای غنی فرهنگیمان اتکاء داشته باشیم، میتوانیم خیلی از تنشها و تشنجها را از این طریق حل و فصل کنیم، اما اگر حل اختلافات از این مسیر میسر نشد، راهکارهای قانونی در این باره وجود دارد که گام آخر آن فصلالخطاب قرار دادن رای و نظر رهبری است.