سیدقدرتالله حسینیپور نماینده مردم گچساران و بخش باشت در گفتگو با روزنامه امید مردم کهکیلویه افزود: امسال بالغ بر 280 میلیارد ریال اعتبار به بخش راه و حمل و نقل این استان اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: از این میزان اعتبار 40 درصد برای آسفالت راههای روستایی، 30 درصد راههای اصلی و فرعی و 30 درصد هم به تعمیر ایمنی راهها، نصب گارد ریل، خط کشی و علائم راهنمایی اختصاص مییابد.
وی یادآور شد: درصورت تأمین به موقع اعتبار، محورارتباطی باغچه- سادات- سرفاریاب تا دو سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی اظهار داشت: برای تکمیل این طرح تاکنون 10 میلیارد تومان هزینه شده که برای اتمام آن به 15 میلیارد تومان دیگر نیاز است.
وی میزان پیشرفت کاری این طرح را 70 درصد عنوان کرد و افزود: تاکنون 66 کیلومتر از این محورارتباطی تکمیل شده است.
وی اظهار داشت: با تکمیل جاده باغچه- سادات- سرفاریاب طول مسیر یاسوج به دهدشت با 60 کیلومترکاهش به 160 کیلومتر میرسد.
وی گفت: خوشبختانه جاده یاسوج - اقلید به آزاد راه شیراز - اصفهان، متصل خواهد شد و این مسئله در سال 1389 به عنوان طرح ملی در دستور کار وزارت راه و ترابری قرار گرفته است.
وی افزود: با بازدید از این مسیر به خوبی میتوان در اجرای محور یاسوج - دژکرد- اقلید، سهم استان را از میزان اعتبار در نظر گرفته شده و همچنین آن بخشی را که به استان مربوط میشود، مشخص و پیگیری کرد.
حسینیپور اظهار داشت: ضروری است عملیات اجرایی این مسیر که از یاسوج تا اتصال به آزادراه 40 کیلومتر فاصله دارد، آغاز شود زیرا از این طریق استان به شبکه راههای اصلی از مسیری دیگر هم ارتباط پیدا خواهد کرد.
وی بیان کرد: این جاده بخشی از شریان ارتباطی است که از بندر امام خمینی (ره) شروع و به مرکز، شرق و شمال شرق کشور منتهی میشود و هزار و 230 کیلومتر طول دارد.
وی عنوان کرد: با احداث جاده جدید، این مسیر 500 کیلومتر کوتاهتر میشود و به 720 کیلومتر کاهش مییابد.
نماینده مردم گچساران و بخش باشت گفت: در دور سوم سفر هیأت دولت به استان، اتصال مرکز استان به راهآهن اقلید مصوب شد و در تاریخ 12 خرداد ماه جاری، جلسه و مذاکرهای پیرامون این موضوع با مدیرعامل راهآهن کشور داشتیم و بنا شد در مطالعات و عملیات اجرایی راهآهن یاسوج - اقلید تسریع به عمل آید.
وی یادآور شد: برای پیگیریهای بعدی نیاز به شناخت بیشتر و تلاش برای دریافت اعتبار از منابع وزارت راه و ترابری است که به این خاطر در منطقه حضور پیدا کردیم تا از نزدیک منطقه را بهتر شناسایی کنیم.
حسینیپور در ادامه با بیان اینکه استان برای رسیدن به فضای مناسب بخشهای مختلف نیاز به سوق دادن این پتانسیلها و استعدادها به سمت بومیسازی دارد، عنوان کرد: مرتفع کردن برنامههای محلی و منطقهای در راستای بویسازی میتواند نقش مهمی در زمینه سرمایهگذاری این استان داشته باشد.
نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هم اینک 39 درصد از جمعیت استان در بخشهای مختلف فعال هستند، افزود: تلاش میشود تا این رقم به بیش از 50 درصد برسد.