سیروس سازدار در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به بررسی طرح مذکور درکمیسیون مشترک مجلس، خاطرنشان کرد: در صورت تصویب نهایی طرح یاد شده، کیفیت و سطح نمایندگان افزایش یافته و نمایندگان به وظیفه اصلی خود که همانا قانون گذاری و نظارت است، بیشتر خواهند پرداخت.
عضو فراکسیون خط امام(ره) در توضیح این عقیده خود با اشاره به خواسته های مردم از نمایندگان در حال حاضر، خاطرنشان ساخت: درشرایط فعلی مردم انتظاراتشان از یک نماینده، بیشتر شبیه انتظارات از نمایندگان قوه مجریه است.
وی همچنین با اشاره به ضعف های انتخابات فعلی مجلس، یادآورشد: در موعد انتخابات مشاهده می شود که یک عده افراد بی تجربه توقعاتی در مردم ایجاد می کنند که حتی خود آنها احیانا پس از انتخاب شدن درعمل به وعده های خود دچار مشکل می شوند.
سازدار در ادامه با اشاره به برخی نقاط قوت طرح استانی شدن انتخابات مجلس، خاطرنشان ساخت: اجرای این طرح ضمن فعالتر کردن احزاب منجر به این خواهد شد که گروه های سیاسی قواعد بازی را رعایت و برای اداره کشور برنامه هایی مدون تهیه و به مردم ارائه دهند.
وی مسوولیت پذیرکردن احزاب را از دیگر مزایای طرح استانی شدن انتخابات اعلام کرد و افزود: با اجرای این طرح احزاب دستشان باز شده و می توانند از نخبگان جامعه برای نمایندگی استفاده نمایند.
نماینده مرند در پاسخ به این پرسش که مخالفان طرح استانی شدن انتخابات به دلیل نبود احزاب قوی در کشور نسبت به موفقیت طرح مذکور با دیده تردید می نگرند، با رد این موضوع، گفت:تا زمانی که روش های انتخابات در کشور درست نشود، وضعیت احزاب هم در کشور درست نخواهد شد.
سازداربراین اساس در پایان سخنان خود، طرح استانی شدن انتخابات را یکی از راه های تقویت احزاب در کشورعنوان کرد و افزود: تصویب این طرح می تواند به عنوان یکی از کارهای خوب مجلس هشتم در کارنامه اش ثبت شود.