محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با ایرنا، در پاسخ به سوالی در خصوص حذف بودجه پیشنهادی دولت برای هدفمندی یارانهها و بدهی دولت به پیمانکاران صنعت برق، افزود: اساسا معنا و مفهوم بودجه این است شما یکسری درآمدهایی را تصویب میکنید که احتمال دارد این درآمدها حاصل شود و به میزان این درآمدها در همین سطح یکسری هزینههایی را تصویب میکنید و مجوز میدهید و حالا اگر بنابر هر دلیل از سقف درآمدها بخشی از درآمدها را حذف کنند نهایتا باید در هزینهها مشخص کنید که این هزینهها به هر جهت از کجاست.
وی افزود: به خصوص اگر جایی مشخص شده باشد که درآمد برای کجاست وقتی بنابر صلاحدیدی درآمد را حذف میکنید اما هزینه اجتناب ناپذیر است به هر صورت چنین اتفاق میافتد.
کوهکن ادامه داد: در گذشته هم این گونه مسایل سابقه داشته و بحث کارشناسی و غیرکارشناسی نیست.
نماینده مردم لنجان همچنین گفت: اساسا به نوعی با ارایه یک لایحه دو فوریتی یا گاهی اوقات با توافاتی که میشود این موضوع قابل حل است.
کوهکن در ادامه خاطر نشان کرد: نه مجلسی ها میتوانند دولت را متهم کنند و نه آن طرف میتواند این طرف را متهم کند که کار غیرکارشناسی بوده است زیرا گاهی اوقات یک اهمی مدنظرتان است که آن اهم مبنای تصمیم گیری شما میشود که نهایتا آن مهم آسیب میبیند و یا حذف میشود.
کوهکن خاطر نشان کرد: به هر جهت راه معقول این است که برای حل آن مشکلی که در رده اهم تلقی نشده و مهم تشخیص داده شده در مقایسه با اهم، یک ساز و کاری در نظر گرفته شود.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در گذشته چنین مشکلاتی نیز وجود داشته و در حال حاضر باید با هماهنگی و تعامل با دولت راههای مرسوم را در پیش گرفت.