حسین نجابت درگفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه قانون همهی محدودهها را مشخص کرده است، اظهار کرد: حتی اگر جایی در قانون ایهام وجود داشته باشد شورای نگهبان به عنوان مفسر قانون اساسی و مجلس نیز به عنوان مفسرقوانین عادی میتواند در رفع این ایهامها کمک کنند.
وی با اعتقاد به اینکه مطمئنا اگر همه سرسپرده قانون باشند و بیش از ظرفیت خود مطالباتی نداشته باشند مشکلی پیش نخواهد آمد، تصریح کرد: مشکل از آنجایی ظهور پیدا میکند که گاهی افراد به حدود قانونیشان پایبند نیستند.
نماینده مردم تهران در خانه ملت با تاکید بر اینکه همه باید به قانون گردن نهند گفت: مقام معظم رهبری کاملا این موارد را مشخص کردهاند، کما اینکه اخیرا هم در بیاناتی فرمودهاند اختلافات پرزحمت و بیفایده را کنار بگذارید و وحدت داشته باشید که مطمئنا در این شرایط دیگر اخلالی در روند کار کشور به وجود نمیآید.
نجابت با تاکید به اینکه همه باید طبق این آیهی شریفه از قرآن مبنی بر اینکه با هم مهربان باشید و نسبت به یکدیگر با تسامح برخورد کنید و در مقابل دشمنانتان محکم باشید، رفتار نمایند، افزود: مطمئنا با اتخاذ چنین رویکردی شرایط به گونهای ایجاد میشود که هیچگاه در کار کشور اخلال ایجاد نشده و یا در صورت وجود اخلال، مراجع ذیربط آن را به راحتی برطرف میکنند.
وی در ادامه یادآور شد: رفع اختلافات را باید از طریق قانون اساسی و مجلس و مسائل مهم را از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام و یا در نهایت از طریق رهبرمعظم انقلاب دنبال کرد. چرا که این نهادها برای حل اختلافات بین قوا ایجاد شدهاند.
این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: باید برای طرح و یا حل اختلافات از همان مسیری که قانون مشخص کرده حرکت کنیم نه آنکه اگر شورای نگهبان و یا مجمع تشخیص مصلحت نظام نظری در مورد قانونی را ارائه داد که به نفع ما بود آن را بپذیریم و اگر به ضررمان تمام می شد آن را نپذیریم. هر فردی باید کارش را با جدیت انجام دهد و اگرجایی مشکلی پیش آمد با ارجاع به مراجع ذیربط مساله و اختلافات را حل نماید.
نجابت همچنین با تاکید بر اینکه رسالت رسانهها اطلاعرسانی است و نه مچگیری و اختلافافکنی گفت: متاسفانه گاهی برخی از رسانهها همچون رسانههای بینالمللی به دنبال مچگیری، اختلاف افکنی و ایجاد جنجال هستند و چنین فضایی را فضای خبری میدانند. آنها بیش از آنکه به کشور خدمت کنند گاهی در طرح اختلافات به نظام لطمه میزنند. این رسانهها به جای کمک کردن به حل مساله میخواهند با موازنه منفی، مچگیری و به عبارتی دیگر روکم کنی مسائل را حل کنند که این رویکرد همانطور که دردنیا جواب نداده، مطمئنا در ایران هم جواب نخواهد داد.