"موید حسینی صدر" نماینده خوی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت تصریح کرد: وزرا باید درهمه بخشها میزان برخورداری مناطق مختلف کشوررا از بودجه وزارتخانه مشخص کرده و میانگین هر شهر نسبت به کشوررا اعلام کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در آینده باید وزرا را مجبور کنیم در همه بخشها اعم از بهداشت و درمان، عمران و ساخت زیر بناها، راهسازی وغیره میانگین برخورداری از بودجه وزارتخانه را در سطح کشور مشخص کرده و آمار برخورداری هر شهر نسبت به کشوررا اعلام کنند.
حسینی ادامه داد: در چنین شرایطی وزارا اجازه نخواهند داشت به یک منطقه بیشتر خدمت کنند در حالی که منطقه ای دیگر سهمی از بودجه وزارتخانه نداشته باشد.
نماینده خوی یادآور شد: یکی از اصول حاکم بر قانون اساسی عدالت است، از این رو توزیع امکانات باید عادلانه باشد.
وی سفرهای استانی را برای شناخت مشکلات مناطق مختلف کشورموثردانست و عنوان کرد: زمانی که دولت با تقاضا و نیازهای شهرهای مختلف آشنا می شود باید در حد نیاز منطقه و رعایت عدالت گام بردارد.