سلیمان جعفرزاده در گفتوگو با ایسنا، گفت: امروز دولت مسئولیتهای نظام را به دوش دارد و مجلس باید به عنوان ناظر، نیاز دولت را تامین کرده و کمک کند تا اهداف نظام تحقق پیدا کند.
وی با بیان اینکه در شرایط بینالمللی فعلی به نفع نظام نیست که دشمنان احساس کنند میان دو قوه ناهماهنگی وجود دارد، افزود: امروز وحشت دشمنان ما از وحدت و انسجام است، اگر هم نظام تا امروز در تمام صحنههای داخلی و بینالمللی موفق بوده، نتیجهی همین وحدت و هماهنگی کامل میان سه قوه و حمایت مردم از مسئولان بوده است.
نماینده مردم ماکو و چالدران در خانه ملت ادامه داد: قطعا اگر برخی قوا در پیشبرد اهداف نظام، توسعهی کشور و تامین نیازهای جامعه کارشکنی کنند، مردم این را احساس میکنند، چرا که عملکرد مجلس و دولت را به خوبی رصد میکنند. من فکر میکنم با در نظر گرفتن فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان فصلالخطاب، همه قوا باید در جهت وحدت برای پیشبرد و توسعه کشور تلاش کنند.
جعفرزاده تصریح کرد: من معتقدم به هر حال اگر مجلس احساس مسئولیتی میکند و برای تصویب یک قانون احساس خلاء میکند، باید با دولت هماهنگی داشته باشد تا مصوبه او قابل اجرا باشد، چرا که قانون باید به نفع مردم باشد و مشکل مردم را حل کند و رفاه، آسایش و اطمینان خاطر را برای مردم ایجاد کند نه اینکه خود ایجاد مشکل کند.
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: مجلس باید در بررسی لوایح ارسالی دولت که خروجی مطالعات دولت است با قوه مجریه هماهنگ باشد و به نظر میرسد معاونت تنقیح قوانین هم باید ارتباطش را با دولت تنگاتنگ کند.
این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم دقت در تصویب قوانین اضافه کرد: ما قوانین زیادی در کشور داریم که 50 سال از تصویب آن گذشته اما قابلیت اجرا ندارد، و باید از نظام قانونی ما حذف شود. اگر هر کمیسیون در باقی ماندهی عمر مجلس هشتم با توجه به تخصص خود، معضل قوانین مربوط به خود را حل کند این خدمت بزرگی به جامعه خواهد بود.
وی در ادامه تضعیف دولت و مجلس را خیانت به نظام، ملت و خون شهدا عنوان کرد و با تاکید بر لزوم اجتناب از این امر، گفت: من معتقدم که ما در مجلس باید دولت را در تامین اهدافش کمک کنیم، و همه قوا در چارچوب وظایف ترسیم شده خود در قانون اساسی، کار خود را انجام دهند.
نماینده مردم ماکو در خانه ملت یادآور شد: قطعا یکسری مخالفین دولت در مجلس و یکسری مخالفین مجلس در دولت از اختلافات میان دولت و مجلس نفع میبرند، اما مهم این است که مردم از این اختلافات ضرر میکنند.
وی در پایان گفت: من معتقدم باید اختلافات بین دو قوه آسیبشناسی شده و ریشههای اختلاف شناسایی شوند؛ حتی خوب است که برای هماهنگی و تعامل بیشتر دو قوه، کمیتهی مشترکی دیده شود تا صمیمت و برادری بین قوه مجریه و مقننه حاکم شود، چرا که امروز اوضاع کشور ایجاب نمیکند که ما به جان هم بیفتیم، بلکه باید دولت را کمک کنیم تا به منویات و شعارهای خود عمل کند.