پس از آنکه "اسفندیار رحیم مشایی"، رئیس دفتر ریاست جمهوری نامه ای به "لطف الله فروزنده"، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، نوشت و از موافقت "محمود احمدی نژاد" با ارتقاء تشکیلاتی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی و قرار گرفتن آن زیر نظر رئیس جمهور خبر داد، این تصمیم با مخالفت هایی از سوی برخی از نمایندگان مواجه شد.
"سید رمضان شجاعی کیاسری" در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه در دنیای امروز نقش خبرگزاری ها و اهمیت آنها بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: با این حال نباید فراموش کرد که هر نوع تغییری در قوانین جاری کشور وظیفه مجلس شورای اسلامی است.
به گفته این عضو کمیسیون فرهنگی هرچند که ممکن است با این اقدام بر اعتبارات و قدرت توسعه خبری و کیفیت تولیدات این خبرگزاری افزوده شود، اما روند قانونی آن را باید مجلس تعیین کند و نه ریاست جمهوری.
وی با تاکید بر اینکه سیاست های کلان دیگر خبرگزاری های مهم جهان را نیز دولت ها تعیین می کنند، ادامه داد: با این حال واگذاری ایرنا به دفتر ریاست جمهوری این خبرگزاری را -که اکنون زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد- از حیطه نظارت مجلس خارج می کند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی با 76 سال فعالیت رسانه ای، هم اکنون 60 دفتر نمایندگی در مراکز استانها و شهرستانهای مهم کشور و 30 دفتر نمایندگی در کشورهای مختلف جهان دارد.