داوود محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به انتشار گزارش سالیانه وزارت خارجه آمریکا و اتهامات وارده به ایران برای حمایت از تروریسم، گفت: قطعا ایالات متحده و همپیمانان منطقه اش از بزرگ ترین حامیان تروریسم در عرصه بین الملل و منطقه هستند.
نماینده مردم قزوین و آبیک در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آمریکا در چند سال اخیر حمایت های بی شماری را نسبت به گروه تروریستی منافقین و همچننی گروه های تروریستی منطقه از جمله طالبان، القاعده و داعش داشته و در اثر این سیاست های حمایتی، هزاران نفر از مردم منطقه کشته شده اند، از این رو ایالات متحده خود نماد تروریسم پروری در جهان است.
وی با انتقاد از رویکرد دو گانه آمریکا نسبت به مسئله تروریسم، تصریح کرد: این کشور از یک طرف ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده و خود را سردمدار حمایت از تروریسم اعلام می کند، اما از طرف دیگر از گروه های تروریستی مانند منافقین حمایت می کند و حتی کنگره آمریکا برای حمایت بیشتر از اعضای منافقین قطعنامه صادر می کند.
این نماینده مردم در مجلس، جمهوری اسلامی را بزرگ ترین قربانی معضل ترور و تروریسم دانست و گفت: متأسفانه در 35 سال اخیر مردم و مسئولان کشورمان در پی ترورهای متعدد به شهادت رسیده اند و به طور حتم ایران خود از بزرگ ترین قربانیان ترور در جهان است.
محمدی ادامه داد: به نظر من آمریکا به جای اجرای سیاست های یک بام و دو هوا در بحث تروریسم، به صورت واقعی، شفاف و عملی در جهت مبارزه با این معضل اقدام کند.
وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود درباره تروریسم، ایران را علیرغم امضای توافق هستهای با گروه 1+5 به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در حمایت از تروریسم قلمداد کرده است. در بخشی از این گزارش عنوان شده است که ایران در سال 2015 هم اصلیترین حامی دولتی تروریسم در جهان باقی مانده و مجموعهای از حمایتها از جمله حمایتهای مالی، آموزش و تجهیزات را به گروههایی در سرتاسر جهان ارائه میکند./
پایان پیام