به گزارش خبرگزاری خانه ملت احمد توکلی در برنامهی " صبح و گفت و گو" رادیو گفت و گو، با بیان این که جامعه از نظر اقتصادی تحمل واقعی شدن قیمت بنزین را ندارد، چرا که این موضوع بر روی تمام هزینههای زندگی مردم تاثیر گذار خواهد بود، ادامه داد: وقتی که کارتهای سوخت به صورت آی دی کارت، در نظر گرفته شوند این باعث میشود که میزان مصرف سوخت هر اتومبیل مشخص شود و اطلاعات شفافی در این ارتباط به محیط زیست، شهرداری، و دیگر نهادهای مرتبط ارائه شود.
وی با بیان اینکه کارت های هوشمند سوخت را در صورت وجود ایرادات میتوان به روز کرد و هزینهای که در این ارتباط میبایست پرداخت شود ناچیز است در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: به نظر میرسد، برخی در دولت به شفاف شدن امور علاقهای ندارند چنانکه در این زمینه اجرای طرح شبنم و همچنین قید بارکد برای کالاها را متوقف کردند.
در ادامه این برنامه سید حمید حسینی رئیس هیات رییسه اتحادیه صادرکنندگان فراورده های نفتی در ایران ، با تاکید بر این که باید قیمت بنزین در کشور واقعی شود و این خود جلوی قاچاق سوخت را میگیرد، ادامه داد: احیای کارت سوخت باعث تحمیل هزینهی سنگین به دولت و مردم میشود با توجه به اینکه سیستم نرم افزاری و سخت افزاری آن دچار مشکلات زیادی است، و قابل هک شدن است.
حسینی ادامه داد: قاچاق سوخت، در هنگامی انجام میشود، که کالا با قیمت کمتر از قیمت واقعیاش عرضه شود و ما وقتی بنزین را به قیمت واقعی آن ارائه کنیم دیگر قاچاق آن معنا ندارد.
رئیس هیات رییسه اتحادیه صادرکنندگان فراورده های نفتی در ایران تاکید کرد :اکنون وقت آن رسیده که دولت جسارت به خرج دهد و یارانه سوخت را حذف کند، و آن را به قیمت واقعی ارائه کند.
وی همچنین افزود:از دیگر سو دولت میتواند از کسانی که مصرف سوخت بیشتری دارند مالیات دریافت کنند ونیازی به بازگشت سیستم قبلی و دو نرخی شدن بنزین نیست./
پایان پیام
نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به فواید استفاده از کارت سوخت، توسط مردم، گفت: در این چارچوب میتوان برای کسانی که درزمره ی مصرف کنندگان بالای بنزین قرار دارند ، مالیات بر مصرف درنظر گرفته شود.