عضو فراکسیون زنان مجلس با انتقاد از اینکه رشد اعتیاد در زنان کشور بسیار سریعتر از مردان است بر لزوم توجه جدی سه قوه به این موضوع تاکید کرد.

زهرا ساعی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره هشدارهای مطرح شده نسبت به شیوع اعتیاد میان زنان، تصریح کرد: باید به صورت جدی مساله اعتیاد زنان در کشور ریشه یابی شده و راهکارهای موثر برای مقابله با آن در دستور کار قرار گیرد.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، توجه جدی سه قوه به موضوع اعتیاد زنان را ضروری خواند وگفت:  به طور قطع فراکسیون زنان مجلس مسائل حوزه زنان و خانواده را به صورت جدی مورد توجه و بررسی قرار خواهد داد که به موضوع اعتیاد زنان نیز به عنوان یکی از آسیب‌های جدی بر اساس اولویت پرداخته خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس دهم، ادامه داد: به این شکل که اگر نیاز به تصویب قوانین جدید و اصلاح قوانین موجود باشد نسبت به آن اقدام و در کنار این  از باب نظارت نیز عملکرد دستگاه های مربوطه را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.  

 

انتقاد از عدم توجه کافی به مساله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد زنان

ساعی از عدم توجه کافی به مساله پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد زنان انتقاد کرد و گفت: در حالی که منابع زیادی صرف مقابله و درمان مواد مخدر می شود ولی متاسفانه در زمینه پیشگیری از مواد مخدر آنچنان که باید کاری نکرده ایم.

 

لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با اعتیاد زنان

وی بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با اعتیاد زنان تاکید کرد و افزود: موضوعی که باید به صورت جدی به آن پرداخت انجام اقدامات و برنامه های پیشگیرانه و همچنین توجه به بحث درمان است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از اینکه توزیع مواد مخدر در برخی آرایشگاه ها موجبات روی آوردن زنان را به معضل مواد مخدر فراهم نموده، تصریح کرد: متاسفانه در یک سال گذشته شاهد توزیع مواد مخدر جدید در آرایشگاه‌ها بودیم در کنار این در مواردی مردان معتاد برای مصرف آسان تر،  همسران خود را تشویق به مصرف مواد مخدر می کنند که همین موضوع زمینه ساز افزایش بزهکاری و فروپاشی نظام خانواده شده  است.

 

انتقاد از تغییر الگوهای مصرف مواد مخدر در کشور

عضو فراکسیون زنان در مجلس دهم، نسبت به تغییر الگوهای مصرف مواد مخدر در کشور هشدار داد و یادآور شد: متاسفانه طی سال‌های اخیر گرایش افراد به سمت رفتارهای پرخطر موجب کاهش امنیت اجتماعی کشور شده بنابراین می طلبد که به صورت جدی به سمت کاهش مصرف مواد مخدر گام بردایم، به خصوص اینکه شیوع مصرف مواد مخدر صنعتی جدید مانند مواد روان گردان نه تنها امنیت خانواده بلکه امنیت اجتماعی کشور را به شدت  تحت تاثیر قرار داده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مقابله با معضلات اجتماعی از جمله مواد مخدر نیازمند اتخاذ یک رویکرد جمعی از سوی تمامی دستگاه ها است، تصریح کرد: در کنار این باید از ظرفیت تشکل های مردمی که در قالب NGO  فعالیت می‌کنند نیز بهره برد زیرا ورود حاکمیت به تنهایی کافی نیست.

 

تاکید بر مبارزه کارآمد با معضل اعتیاد در کشور

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر مبارزه کارآمد با معضل اعتیاد در کشور، گفت: اینکه در بحث اعتیاد فقط فرد معتاد را ببینیم گره ای از مشکل اعتیاد باز نمی‌کند بلکه ریشه کن کردن معضل مواد مخدر در کشور مستلزم برخورد جدی با مافیا و توزیع کنندگان اصلی مواد مخدر است که باید در اولویت قرار گیرد بنابراین مدیریت کامل این معضل نیازمند مبارزه با تمامی ابعاد آن است.

عضو فراکسیون زنان در مجلس دهم، با بیان اینکه عدم مدیریت معضلات و آسیب‌های اجتماعی منجر به کاهش شاخصه‌های امنیتی داخلی کشور می‌شود، تصریح کرد: باید تمامی مسئولان در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی گام بردارند البته به همان میزان که بحث مواد مخدر در میان زنان کشور باید به عنوان معضلی جدی محسوب شود باید به صورت جدی  به مساله طلاق نیز پرداخته شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی،  از بی توجهی مسئولان ذی ربط نسبت به مدیریت معضلات اجتماعی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه زمانی که یک مساله و معضل در کشور به مرحله بحران می رسد تازه به فکر چاره یابی می افتیم که در این مرحله مدیریت آن بسیار مشکل و هیچ نتیجه ای عاید نمی شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از گسترش بیماری های ایدز، هپاتیت و افزایش آمار تولد کودکان معتاد در کشور نیز انتقاد کرد و افزود: گسترش این معضلات به منزله زنگ خطری جدی است که مقابله با آنها مستلزم برنامه ریزی منسجم از سوی  تمامی دستگاه های اجرایی  از جمله سه قوه است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار