عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش بهره‌وری در ادارات، گفت: باوجود اختصاص 211 هزار میلیارد‌ تومان اعتبارات‌ عمومی برای پرداخت حقوق‌کارمندان، در برخی نهادها کارمندان تنها نیم ساعت کار مفید انجام می‌دهند.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در خصوص ضرورت ساماندهی تعطیلات در کشور، گفت: ضعف فرهنگ کار در کشور ایجاب می‌کند تا کاهش تعطیلات و افزایش بهره‌وری ساعت کار به عنوان دو اصل مهم برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور در دستور کار دولت و مجلس قرار گیرد.

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بهره‌وری در کشور بسیار پایین است، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین بیکاری در دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، در برخی نهادها کارمندان تنها نیم ساعت کار مفید انجام  می‌دهند، بنابراین برای کاهش بار مالی دستگاه‌های دولتی و افزایش بهره‌وری باید تدبیری اندیشیده شود.

وی افزود: دستگاه‌های ستادی در پایتخت مملو از کارکنانی است که هیچ بهره‌وری ندارند، واقعیت آن است که در حالی که کشور با بن‌بست مالی روبه‌رو شده باید در سیستم‌های اداری بازنگری شود.

حاجی دلیگانی با انتقاد از هزینه‌کرد 211 هزار میلیارد تومان از اعتبارات عمومی کشور برای پرداخت حقوق کارمندان، گفت: اگر جمعیت کشور را 75 میلیون نفر بدانیم، با این وضعیت گویا 70 میلیون نفر با پرداخت مالیات، تامین کننده مخارج زندگی برای 5 میلیون نفر هستند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، یادآور شد: طرح ساماندهی تعطیلات هم برای افزایش بهره‌وری و اصلاح وضع موجود باید مجددا در دستور کار مجلس قرار بگیرد؛ چراکه تعطیلات هم در نواقص پیش آمده تاثیر مثبت دارد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه با پیشنهاد تعطیلی روزهای شنبه به جای پنج‌شنبه مطرح شده از سوی کمیته فرهنگی اتاق بازرگانی ایران، گفت: با توجه به وضعیت کشور و در راستای افزایش بهره‌وری نه تنها روزهای شنبه نباید تعطیل شود بلکه تعطیلی روزهای پنج‌شنبه نیز باید منتفی شود و تنها روزهای جمعه تعطیل باشد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار