عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: به طور حتم جمهوری اسلامی، امنیت خود را فدای ارتباط با برخی کشورها نمی کند و قطعا با بی نظمی و اقدامات خلاف قانونی برخورد خواهد کرد.

ولی الله نانواکناری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به اظهارات و فرافکنی مقامات انگلیسی درباره دستگیری اتباع دو تابعیتی این کشور از سوی ایران، گفت: به طور حتم اظهارات مقامات انگلیسی به هیچ وجه واقعیت نداشته و امروز افراد دو تابعیتی بسیاری در کشور زندگی کرده و در حال رفت و آمد هستند، اما هیچ کدام دستگیر نمی شوند.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قطعا دستگیری تعداد محدودی از افراد دوتابعیتی از سوی ایران را نمی توان به تمام این قشر تعمیم داد، از این رو ادعای مقامات انگلیسی از پایه و اساس محکوم و باطل است.

وی افزود: دستگیری افراد دوتابعیتی بر پایه بروز یک اقدام مجرمانه صورت می گیرد و در این مسیر تشکیلات قضایی در جمهوری اسلامی، یک ساختار و سازمان مستقلی دارد و احکام و آرای این نهاد درباره مجرمان بدون هیچ رویکرد سیاسی است.

نانواکناری تصریح کرد: قوه قضائیه بر اساس قانون اساسی می تواند برای تأمین امنیت کشور با اقدامات مجرمانه برخورد کند و قطعا نیروهای امنیتی و انتظامی به عنوان مجریان دستورات مقام قضایی، به وظایف خود عمل می کنند و دستگیری تعدادی از افراد دو تابعیتی در همین راستا است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، گفت: به طور حتم جمهوری اسلامی، امنیت خود را فدای ارتباط با برخی کشورها نمی کند و قطعا با بی نظمی و اقدامات خلاف قانونی برخورد خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران از دستگیری یک متهم ایرانی دو تابعیتی مرتبط با سرویس جاسوسی انگلیس در هفته گذشته در تهران خبر داد و افزود: متهم در حوزه اقتصادی مرتبط با ایران فعالیت می‌کرده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار