عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، یکی از مهم‌ترین منابع تامین منابع مالی دولت بعد از نفت، به عهده گمرک است، گفت:حقوق بالای کارکنان بانک ها و بیمه هاقابل مقایسه با کارکنان گمرک نیست.

اصغر سلیمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جلسه مشترک با مسعود کرباسیان معاون وزیر و رئیس‌کل گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: گمرکات کشور، به عنوان یک دستگاه درآمدزا برای دولت هستند و یکی از مهم‌ترین منابع تامین منابع مالی دولت بعد از نفت، به عهده گمرک است، این در حالی است که تعداد کارکنان گمرک در سراسر کشور حدود 8000 نفر بوده، اما مسئولیت خطیر سلامت کالاهای وارداتی و کسب درآمد به عهده این کارکنان است.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، افزود:درآمد گمرک در سال گذشته بالغ بر 11 هزار میلیارد تومان بوده یعنی هر کارمند گمرک به طور متوسط حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان برای دولت کسب درآمد داشته است.

کارکنان گمرک به دلیل دریافتی کم، تمایل به خروج از سازمان گمرک و انتقال به دستگاه‌های دیگر را دارند

سلیمی با بیان اینکه دریافتی (حقوق، مزایا) کارکنان گمرک نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های مجاور بسیار پایین است، ادامه داد:کارکنان گمرک به دلیل فشارهای زیاد کاری و استرس و دریافتی کم، تمایل به خروج از سازمان گمرک و انتقال به دستگاه‌های دیگر را دارند.

وی با اشاره به اینکه بانک و بیمه و گمرک  هر دو از معاونت وزارت اقتصادی و دارایی هستند، یادآور شد:  حقوق، مزایا و پاداش و وام‌های کارکنان بانک و بیمه بسیار بالاتر از کارکنان گمرک است و همین تبعیض موجب نارضایتی کارکنان گمرک شده است.

عضو  هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بودجه گمرک به صورت متمرکز بوده و اولویت تخصیص اعتبارات به گمرکات مرزی است، بر این اساس گمرکات مرکزی نظیر اصفهان،به اعتبارات عمرانی جهت تجهیز نیاز دارند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار