عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: برجام توانسته است حقانیت ملت شریف ایران را به اثبات برساند و اگر چالشی بر سر اجرای آن است، محصول بدعهدی‌های طرف مقابل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی قربانی در نشست علنی امروز سه شنبه(9 شهریور) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس و مفاد مندرج در قانون اساسی، خود را مکلف به دفاع از حقوق موکلان می‌دانم و عهد می‌بندم برای استیفای حقوق آنان از هیچ کوششی دریغ ننمایم.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همکارانم، شما با عنوان عصاره فضائل ملت شریف ایران، خوب می‌دانید که دنیا از جهالت رها شده و قرن‌هاست رهبران برای شهروندان خود برنامه‌ریزی می‌کنند.

وی تصریح کرد: تراز سنجش خوبی‌ها و ناخوبی‌ها فقط نگرش‌های عالمانه و متعهدانه است چراکه هم خطا و هم سواد از علم برمی‌خیزد.

قربانی با تأکید بر اینکه جای بسی مباهات است که دین و آیین ما موید نگرش‌های عالمانه است، افزود: پیامبر بزرگ اسلام، نماد توجه به عقلانیت و دانایی است و امروز، سکاندار فکری و عقیدتی کشور رهبر معظم انقلاب است که مدبرانه و حکیمانه ما را رهنمون می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: تجربه، تدبیر و کیاست ما را به تعاملات درست و کم تنش با ملت‌ها و تعصب های واهی و عدم تحلیل مناسب مسائل بین المللی ما را به سمت تعامل درست با دولت‌های عالم سوق می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه همواره ملت‌های پیشینه‌دار عالم ما را به شکوه در فرهنگ و اخلاق می‌شناسند، گفت: بسیاری از مستشرقان و سیاحان عالم ما را به حسن سلوک و مهمانداری ستوده‌اند.

قربانی ادامه داد: آنچه در درون کشور باعث آزرده خاطری شده است، اظهار نظرهای جانبدارانه و غیرتخصصی در حیطه‌های اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی است.

وی گفت: علی‌رغم بدعهدی‌های آمریکا در عرصه بین المللی و پیرامون برجام، نخبگان و صاحب‌نظران دلسوز جامعه دستاوردهای دولت را کم‌نظیر دانسته و صبوری دولت را در مناسبات داخلی و خارجی تحسین می‌نمایند.

وی با اشاره به اینکه چندین پرسش آزاردهنده ذهنم را مشغول داشته است، افزود: چه کسی و چه نهادی مسئول رسیدگی به اظهارنظرهای غیرعالمانه جامعه ما است و تا کی اعتقادات و باورهای برخی افراد خاص به خورد مردم داده شود؟

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد دولت بدون هیچ استدلال منطقی توسط برخی تریبون داران مقدم سیاست های کنگره آمریکا خوانده می شود.

قربانی گفت: موسیقی که بخش عظیمی از فرهنگ عالم را تشکیل می‌دهد، برخی رواجش را در کشور تاریخی ایران عین فساد می‌دانند حال آنکه بسیاری از باورهای معرفتی و اخلاقی ما با موسیقی قوام و دوام لازم را یافته است.

وی تأکید کرد: مجلس و دولت باید به وحدت ملی کمک کند و جامعه را به سمت و سوی آرامش و کار و تلاش سوق دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به کاهش تورم کشور در دولت یازدهم از 42 درصد به کمتر از 10 درصد گفت: در حالی که منابع بانکی کشور در گرو بدهی‌های گذشته مانده است، برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام، دولت نیاز به 600 هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.

قربانی با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری اقتصاد ریاضتی نبوده، گفت: اقتصاد مقاومتی استراتژی خاص و تنها نسخه درمان مالی کشورهای در حال گذار به توسعه است.

وی افزود: مذاکرات هسته‌‌ای ایران و کشورهای 1+5 پیروزی بزرگی بود و برجام نشان داد که می‌توان بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل، به توافقی ارزشمند دست یافت.

قربانی تصریح کرد: برجام توانسته است حقانیت ملت شریف ایران را به اثبات برساند و اگر چالشی بر سر اجرای آن است، محصول بدعهدی‌های طرف مقابل است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه‌اش، گفت: خراسان شمالی محتاج نگاه مسئولان است. مرزی بودن و اهمیت ژئوپولتیکی، شرایط اقلیمی و نوپایی آن باعث شده است احتیاجات مردم در زمینه‌های مختلف بیشتر خودنمایی کند و از آن‌جایی که آموزش، زیربنای توسعه پایدار است، لذا همکاری و مساعدت در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش را خواستارم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، همچنین خواستار توجه ویژه وزرای کشاورزی، ‌صنعت، راه، بهداشت و درمان و سازمان ‌میراث فرهنگی به این استان شد./

پایان پیام

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار