نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فاجعه منا با مدیریت ناشایست دولت سعودی موجی از اندوه را به جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سیدناصر موسوی لارگانی با اشاره به سالگرد فاجعه منا در پیامی تاکید کرد: حادثه تلخ و تاسف بار سرزمین منا، با مدیریت غلط و اقدامات ناشایست ، بی برنامگی و سهل انگاری دولت سعودی ، موجی از اندوه و تالم را همزمان با  عید سعید قربان در جهان اسلام و ایران اسلامی ، سرزمین شهداء و ایثارگران برانگیخت و جمع کثیری از  ضیوف الرحمن و مومنان  مهاجر الی الله در سرزمین امن الهی به دیار حق شتافتند .

بر این اساس متن کامل پیام نماینده مردم فلاورجان به شرح زیر است:

 

پیام حجه الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی به مناسبت سالگرد فاجعه  منا

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا (سوره نساء آیه ١٠٠)

حادثه تلخ و تاسف بار سرزمین منا، با مدیریت غلط و اقدامات ناشایست ، بی برنامگی و سهل انگاری دولت سعودی ، موجی از اندوه و تالم را همزمان با  عید سعید قربان در جهان اسلام و ایران اسلامی، سرزمین شهداء و ایثارگران برانگیخت و جمع کثیری از  ضیوف الرحمن و مومنان  مهاجر الی الله در سرزمین امن الهی به دیار حق شتافتند.

سالگرد عروج مهاجران الی الله در ١٠ ذی الحجه ١٤٣٦ را به بازماندگان این شهدای گرانقدر و مظلوم و عموم امت انقلابی ایران اسلامی به خصوص مردم شهیدپرور  استان اصفهان و ملت مؤمن و متدین  شهرستان فلاورجان و خانواده  شهید عزیز منا ، شهید  ابراهیم باقری یزدآبادی تسلیت عرض می نمایم.

انشاءالله زمینه سقوط و اضمحلال این  شجره خبیثه ملعونه فراهم و اداره  حرمین شریفین به دست مومنان و صالحان خواهد افتاد.

سید ناصر موسوی لارگانی

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان

خادم مردم عزیز شهرستان فلاورجان

20/06/1395

برچسب‌ها

آخرین اخبار