حمید بنایی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به برخی اخبار مبنی بر واردات ریل و واگن از کشور روسیه، گفت: این اقدام با فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی تعارض دارد.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه حمایت از تولید داخل باید سرلوحه هر اقدامی باشد، افزود:نگاه به درون که در تمامی فرمایشات رهبر انقلاب دیده می شود با واردات ریل و واگن همخوانی ندارد.
واردات تکنولوژی در دستورکار باشد
وی با تاکید براینکه باید بومی سازی در دستورکار قرار بگیرد،تصریح کرد: انتقال تکنولوژی و بومی سازی آن در راستای رشد اقتصادی کشور خواهد بود.
این نماینده مردم درمجلس دهم،با بیان اینکه واردات ریل و واگن تنها درصورتی که تولید داخل برای نیاز کشور کفایت نکند منطقی است،گفت:درصورتی که واردات با درنظرگرفتن محدودیت های داخل و همچنین میزان تولید درکشور باشد؛می تواند به بهبود وضعیت منجر شود.
وی با تاکید بر اینکه در هر نوع وارداتی باید انتقال تکنولوژی در اولویت باشد،افزود:در صورتی که انتقال تکنولوژی در واردات مدنظر باشد کمک اساسی به زیرساخت های تولیدی ما انجام خواهد شد.
بنایی با بیان اینکه برای رفع نیاز به واگن و ریل باید تکنولوژی ساخت آن از کشورهای توسعه یافته وارد شود،گفت: با این روش ما می توانیم به عرصه رقابت های بین المللی وارد شده و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
حمایت از تولید با هدف ایجاد اشتغال ضروری است
این نماینده مردم درمجلس دهم،با تاکید براینکه با تولید واگن و ریل در کشور اشتغال تضمین می شود،افزود: نباید با اقدامات نسجیده به رشد بیکاری و مشکلات اقتصادی دامن بزنیم.
عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی،از پیگیری کمیسیون متبوعش درخصوص چرایی واردات ریل و واگن خبر داد و گفت:در صورت لزوم با دعوت از وزرای صنعت، معدن و تجارت و همچنین راه وشهرسازی به این موضوع رسیدگی خواهیم کرد./
پایان پیام