نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: جنبش دانشجویی کشور یکی از مهمترین و پایدارترین جنبش های دانشجویی جهان به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سید احسن علوی روز سه شنبه در آیین بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فرهنگیان کردستان در سنندج اظهار کرد: بی تردید جنبش دانشجویی کشور دارای ویژگی ها و ارزش های والایی است و می توان از این جنبش با عنوان یکی از ارزشمندترین حرکت های اجتماعی کشور نام برد. 

وی افزود: تمامی رهبران عالم به دور از ایدئولوژی های حاکم بر آن جامعه نگاه ویژه ای به دانشجویان حوزه علمی و نخبگان خود دارند و بازخوانی 16 آذر و شهادت سه تن از دانشجویان نیازمند تامل و بررسی های تاریخی و تحلیل است. 

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلسشورای اسلامی ادامه داد: 16 آذر برای همیشه تاریخ در تقویم ما با عنوان یک روز به یاد ماندنی ثبت شده است و دانشجویان ما بر خلاف دانشجویان غربی که از آموخته های خود برای معیشت مالی و پیشرفت های صنعتی و ماشینی بهره می برند در تحولات داخلی و خارجی تاثیرگذار هستند. 

وی تاکید کرد: امروز دانشجویان ما باید با تاسی از چراغ راه که همان بصیرت است باز هم ادامه دهنده راه و حرکت و جنبش دانشجویی 16 آذر سال 1332 بوده و در صدد تقویت رسالت اسلامی خود تلاش کنند. 

 

نظام آموزشی کشور نیازمند یک بازتعریف است 

علوی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه نظام آموزشی کشور نظام کارآمدی نیست افزود: نظام آموزشی باید جهان بینی و قالب های فکری و ارتباطات جامعه را در بر بگیرد و با تمدن ها و فرهنگ ها ارتباط داشته باشد. 

به گفته وی نظام آموزشی کشور ما یک نظام آموزشی پویا نیست و نیازمند یک باز تعریف و باز مهندسی است. 

وی با اشاره به اینکه تحول در نظام آموزشی متضمن تحول در نگاه و جایگاه حرفه ای معلمان است اظهار کرد: آموزش و پرورش اساس توسعه و اقتدار هر کشوری است و به تبع آن دانشگاه فرهنگیان که وظیفه تربیت معلم را بر عهده دارد باید در راستای تربیت افرادی توانا، خلاق و نوآور تلاش کند. 

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحول نظام آموزشی توانا لازم است که دانشگاه فرهنگیان تقویت شده تا بر این اساس آموزش و پرورشی توانا در کشور ایجاد شود از این روز باید در راستای رفع مشکلات این دانشگاه تلاش شود. 

وی افزود: امروز دانشگاه فرهنگیان کردستان نیازمند ایجاد پژوهشکده ای در کنار دانشگاه است تا تحقیقات توسعه ای و کاربردی را در اختیار اموزش و پرورش قرار دهد. 

علوی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اظهار کرد: تمامی مشکلات موجود از جمله کمبود بودجه و سایر مشکلات این دانشگاه را در کمیسیون های مربوطه مطرح و پیگیری کرده و با تمام توان در راستای رفع این مشکلات تلاش خواهیم کرد. 

در ادامه این آیین از دانشجویان برتر مسابقات مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی دانشگاه فرهنگیان کردستان با اعطای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد. 

دانشگاه فرهنگیان کردستان دارای 2پردیس خواهران و برادران است و هم اکنون 2هزار و 100دانشجو در 13رشته تحصیلی و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در این 2 مرکز مشغول به تحصیل هستند. 

هم اکنون 21 هیات علمی موظف در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه فرهنگیان دارای سابقه تاریخی بیش از 100سال است اما با این عنوان از سال 90شروع به فعالیت کرده و ماموریت تربیت، تامین و بهسازی نیروی انسانی در اموزش و پرورش به این دانشگاه واگذار شده است. 

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار