یک نماینده مجلس با اشاره به این که ورشکستگی صندوق‌های بیمه‌ای به دلیل عدم شفافیت در سرمایه گذاری است، گفت: کارگران معترضند که نه بیست و هفتم حق بیمه آن‌ها کجا هزینه می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نماینده شهر ملکان در مجلس شورای اسلامی، شفاف سازی عملکرد مالی بیمه‌ها را امری بسیار منطقی دانست و گفت: «دستور اخیر رئیس جمهور در مورد سهم درمان حق بیمه، یکی از دغدغه‌های کارگران است که باید انجام می‌شد و با اجرای این تصمیم بسیاری از دغدغه‌ها حل می‌شود.»

سلمان خدادادی ادامه داد: «در بحث بیمه کارگران همواره این سوال وجود دارد که ۹ درصد حق بیمه‌ای که از آنان گرفته می‌شود، در کجا هزینه می‌شود؟ ما نیز در سرمایه گذاری‌ها و برنامه ریزی‌های تامین اجتماعی به این مساله معترض هستیم.»

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان میلاد در تهران، ادامه داد: «اما در شهرستان‌های دورتر که کارگران حق بیمه می‌پردازند و ۹ درصد هم از آن کم می‌کنند، چه خدمات درمانی ارائه می‌شود؟ آنجا چه شفافیتی در ارائه مسائل درمانی و بهداشتی دارند؟ ما امیدواریم با این دستور رئیس جمهور یک مقدار شفاف سازی شده و هزینه‌ها مشخص شود و سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی، کاملا شفاف شود.»

خدادادی با تاکیدبر اینکه در بسیاری از موارد ما به سرمایه گذاری‌های تامین اجتماعی که پول آن حق الناس است، اعتراض داریم، تصریح کرد: «در این زمینه نظارت وجود ندارد و تصمیمات نابه جا هستند. اینکه صندوق‌های بیمه‌ای ما امروز به این وضعیت دچار شدند و همه آن‌ها در آستانه ورشکستگی هستند، به دلیل همین سرمایه گذاری‌ها و عدم شفافیت در هزینه کرد پولی است که دریافت می‌کنند که دستور اخیر رئیس جمهور می‌تواند در این زمینه کارگشا باشد.»

وی با بیان اینکه سازو کار منطقی نظام سلامت زمانی محقق می‌شود که محوریت آن با وزارت بهداشت باشد، خاطرنشان کرد: «این مساله در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز وجود دارد. در مجلس شورای اسلامی نیز در اصل ۸۶ قانون برنامه که امروز مورد بررسی قرار می‌گیرد، به این مساله پرداخته شده است. نظام سلامت باید با محوریت وزارت بهداشت و درمان کارها را انجام دهد.»

خدادادی با اشاره به اینکه تعداد بالای آرای نمایندگان وزارت رفاه در شورای عالی بیمه، احتمالا به دلیل ادغام این وزارتخانه در گذشته است، ادامه داد: «البته اینکه همه امور در دست یک وزارتخانه باشد هم صحیح نیست و این اصل حتی در نظام پیمانکاری هم صادق است. تصمیم در مورد آن نیاز به کار کارشناسی قوی دارد. کمااینکه بدنه دولت بسیار کارشناسی‌تر از بدنه مجلس است و مسائلی که در دولت کارشناسی می‌شود بسیار دقیق‌تر است.»

به گزارش سلامت آنلاین، وی در پایان گفت: «مجلس تکلیف کرده است که دولت در دو سال ابتدای برنامه، کار تجمیع بیمه‌ها را انجام دهد، یک لایحه در این خصوص به مجلس بدهد تا کار کارشناسی بر روی آن صورت گرفته و عمیق و دقیق به آن نگاه شود و سپس پیشنهاد خود را ارائه کند. طبیعتا مجلس هم‌ همان را که دولت خواستار است، تصویب می‌کند.»

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار