عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، گفت: دست‌هایی در کارند تا روحیه انقلابی و ایثار را در مردم ما کمرنگ کرده و از بین ببرند که ادامه این مسئله برای نسل‌های آینده خلأ ناگوار را به وجود می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، اسدالله عباسی، پیرامون بیانات رهبر معظم انقلاب درباره ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: آنچه که برای ما مهم است حفظ ارزش‌های دفاع مقدس و ایجاد روحیه انقلابی در فرزندان این آب و خاک است و باید در محتوای کتاب‌های درسی، آرمان‌های امام خمینی و ارزش‌های انقلاب گنجانده شود.

نماینده مردم  رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: دست‌هایی در کارند تا روحیه انقلابی و ایثار را در مردم ما کمرنگ کرده و از بین ببرند که ادامه این مسئله برای نسل‌های آینده خلأ و شکافی ناگوار را به وجود می‌آورد و اگر غفلت کنیم این پدیده به زودی روی می‌دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: دشمنان و استکبار جهانی می‌خواهند که کشور ما از نظر فرهنگ ایثار تضعیف شود که بتوانند به این وسیله به آمال و آرزوهای شیطانی خود دست یابند البته این رویایی است که تنها می‌توانند در خواب ببینند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در پایان تصریح کرد: مبانی کتاب‌های درسی باید بر مبنای ارزش‌های اعتقادی کشور و گفتمان امام راحل و رهبری باشد و فاصله‌ای بین واقعیت‌ها و سندهای افتخار کشورمان به وجود نیاید./
 
پایان پیام
 

برچسب‌ها

آخرین اخبار