عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه در افزایش پنج درصدی تعرفه های درمانی، شرایط اقتصادی مردم و پزشکان در نظر گرفته شده است، گفت: امسال افزایش تعرفه های تشخیصی و درمانی، کمترین میزان خود را تجربه کرده است.

افزایش ۵ درصدی تعرفه‌های پزشکی به مصلحت نظام سلامت است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد نعیم امینی فرد افزود: برای تعیین تعرفه های پزشکی، شورای عالی بیمه مطالعاتی انجام داده و سپس بر اساس شاخص های مهمی همچون تورم سالیانه و استهلاک سرمایه، برآوردهای لازم را صورت داده و پیشنهاهای خود را به هیات وزیران اعلام کرده است. امسال نیز در ابتدا میزان افزایش تعرفه ها ۱۰ درصد در نظر گرفته شده بود، اما با در نظر گرفتن مشکلات مالی سازمان های بیمه گر و همچنین افزایش تعرفه های پزشکی که در سال های گذشته صورت گرفته بود، فکر می کنم افزایش پنج درصدی تعرفه های تشخیصی و درمانی، اصولی و منطقی بوده است. 

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، بخش های بنت، فنوج، آشار، لاشار و آهوران در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر این که جامعه پزشکی نیز با مشکلات ناشی از نرخ تورم در کشور روبرو است، ادامه داد: به هر حال مراکز درمانی و ارائه کننده خدمات آزمایشگاهی و... در همین جامعه زندگی کرده و با  تورم دست و پنجه نرم می کنند و افزایش پنج درصدی تعرفه ها می تواند بخشی از افزایش هزینه های آنها را جبران کند. علاوه بر این، سازمان های بیمه گر با وجود تعرفه های فعلی و تکالیفی که بر دوش آن ها قرار داده شده است، مطالبات پزشکان و مراکز درمانی را در بازه قانونی سه ماهه پرداخت نمی کنند که این مساله هم باید حل شود. 

به گزارش سلامت آنلاین، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در مورد اعتراض برخی پزشکان نسبت به تعرفه های پزشکی تعیین شده عنوان کرد: جامعه پزشکی نیز موکلان ما هستند و بنابراین اگر اعتراضی داشته باشند، علت اعتراض آن ها در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح می شود و با توجه به توان تخصصی مجلس، تصمیم های لازم اتخاذ خواهد شد./

پایان پیام

برچسب‌ها