عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه آزادشدن خمیرمرغ در تهیه سوسیس و کالباس با شرایط خاص منعی ندارد، گفت: در این زمینه سازمان غذا و دارو باید نظارت خود را افزایش دهد.

آزادشدن خمیرمرغ در تهیه سوسیس و کالباس با شرایط خاص منعی ندارد/ سازمان غذا و دارو نظارت کند

محمد نعیم امینی فرد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تهیه سوسیس و کالباس، افزود: استفاده از خمیر مرغ در کشورهای اروپایی و آمریکایی آزاد است و در برهه ای از زمان آزاد بود اما به جهت برخی سودجویی ها، استفاده از آن ممنوع شد.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قرار است استفاده از خمیر مرغ در تهیه سوسیس و کالباس با شرایط خاص آزاد شود بدان معنا که تولید این خمیر با روش های مکانیکی در واحدهای تولیدی سوسیس و کالباس مانعی ندارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: در گذشته امکان نظارت مستقیم بر نحوه تهیه سوسیس و کالباس وجود نداشت اما اکنون با شرطی که گذاشته شده می توان نظارت بیشتری بر روند استفاده از خمیر مرغ در تهیه سوسیس و کالباس ها داشت.

وی یادآور شد: بدون شک اگر موضوع علمی به لحاظ شواهد تجربی مشکلی ندارد نباید مانع استفاده آن شد زیرا این اقدام غیرقانونی خواهد بود.

امینی فرد تصریح کرد: البته بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو برخی ممنوعیت‌ها درباره استفاده از خمیر مرغ همچنان پابرجا است و نمی توان آن را به منزله آزاد شدن کامل استفاده از خمیر مرغ دانست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: حال باید سازمان های مربوطه اعم از سازمان غذا و دارو نظارت های زیادی در بحث استفاده از خمیر مرغ داشته باشند تا مشکلات قبلی بازنگردد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، چندی پیش رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران از آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس بعد از مدت‌ها کشمکش بین دستگاه‌های مسئول خبر داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار