شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۲۰۶۳۰۱

نماینده مردم شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، گفت: رشته پرطرفدار تیراندازی خلخال با حمایت های لازم تجهیز و تقویت خواهد شد.

رشته تیراندازی در خلخال تقویت می شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر بشیر خالقی روز دوشنبه در بازدید از تمرین های رشته تیراندازی به اهداف پروازی در خلخال افزود: برغم علاقه زیاد جوانان این منطقه به این رشته پرطرفدار ورزشی مکان و محل تمرین ها مناسب و استاندارد نیست.

نماینده مردم شهرستان های خلخال وکوثر در مجلس شورای اسلامی، گفت: همچنین تجهیزات تیراندازی به اهداف پروازی این شهرستان کافی نبوده و اعتباری هم برای تهیه ملزومات از جمله فشنگ و بشقاب لحاظ نشده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه به دلیل انتقال سلاح ها و تجهیزات تیراندازی خلخال به مرکز استان در سال های گذشته متاسفانه این رشته ورزشی شهرستان به مدت چهار سال تعطیل و متوقف شده بود افزود: زمستان سال گذشته با پیگیرهای مستمر امکانات تیراندازی این شهرستان از مرکز استان باز پس گرفته شده و زمینه شروع دوباره تمرین ها و مسابقه های ورزشی در این رشته فراهم شد.

نماینده مردم شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، با تقدیر از مسوولان اداره ورزش وجوانان خلخال رونق دوباره این رشته ورزشی در منطقه اظهار کرد: برای تامین و تهیه امکانات مورد نیاز تیراندازی خلخال از جمله سلاح و دستگاه بشقاب پرتاب کن جدید و نیز تامین اعتبار لازم برای احداث میدان تیراندازی استاندارد و مناسب در این شهرستان از طریق کمک های مالی وزارت ورزش و جوانان در تهران تلاش خواهد کرد.

بهرام نقی زاده، مسوول برگزاری تمرین ها و مسابقه های تیراندازی خلخال نیز گفت: از آغاز فعالیت دوباره این رشته ورزشی از بهمن سال گذشته تاکنون هفت دوره مسابقه و 2 جشنواره ملی در رشته تیراندازی به اهداف پروازی در این شهرستان برگزار شده است.

او افزود: هم اکنون بیش از 100 نفر عضو باشگاه تیراندازی به اهداف پروازی خلخال بوده و به طور منظم در تمرین ها و مسابقه های این رشته ورزشی حضوری فعال دارند.

وی گفت: در کنار رونق رشته تیراندازی به اهداف پروازی رشته تیراندازی به اهداف ثابت نیز پس از یک توقف چهار ساله دوباره احیا شده و بیش از 70 تیرانداز نوجوان و جوان در قالب طرح اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی پوریای ولی فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه سلاح ها و امکانات موجود رشته تیراندازی به اهداف پروازی خلخال اهدایی و با کمک و پیگیرهای نماینده مردم خلخال در مجلس در مرکز کشور از وزارت ورزش و جوانان تهیه شده اظهار کرد: با هدف حمایت از این رشته نوپای ورزشی تمام خدمات ارائه شده به ورزشکاران و ثبت نام در دوره های آموزشی هر یک از رشته های تیراندازی به اهداف ثابت و پروازی رایگان است.

وی گفت: جوایز 10 دور مسابقه ها و جشنواره های برگزار شده نیز از کمک های شرکت خدمات ورزش تیراندازی وشکا زوبین تهران و نیز عنایت های ویژه شهرداری خلخال تامین شده است.

به گزارش ایرنا، شهرستان خلخال با 95 هزار نفر جمعیت در 115 کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار