رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطلوب‌ترین ویژگی‌های وزیر آینده علوم، تحقیقات و فناوری را تشریح کرد.

ویژگی‌های مطلوب وزیر آینده علوم از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ محمدمهدی زاهدی با بیان اینکه وزیر آینده علوم باید جایگاه علمی مناسبی داشته باشد و در رشته خود بین دانشگاهیان به عنوان صاحب‌نظر شناخته شود، ادامه داد: وزیر علوم  باید خستگی‌ناپذیر باشد و از تعامل بسیار خوبی با دانشجویان برخوردار باشد. همچنین باید بتواند رابطه بین صنعت و دانشگاه را تقویت بخشد و به فناوری نو بها دهد. 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر علوم آینده باید سند اسلامی شدن دانشگاه و سند برنامه ششم را باور داشته باشد و تلاش کند که آن را پیاده کند. باید به مسائل فرهنگی انقلاب باور داشته باشد و در مسیر آن تلاش کند.

زاهدی با اشاره به اینکه وزارت علوم موتور محرکه‌ تبدیل علم به فناوری است مطرح کرد: وزارت علوم با تربیت نیروهای انسانی کاملا حرفه‌ای می‌تواند در خصوص ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان، صادرات فناوری‌های نو و موضوعات کارآفرینی اقدامات مطلوبی انجام دهد. 

به گزارش ایسنا؛ رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارکرد وزارت علوم از جهات مختلف در مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از بسیاری از وزارت‌خانه‌ها بیشتر است، افزود: وزارت علوم می‌تواند با حمایت جدی از صنایع دفاعی در علم و فناوری به گونه‌ای عمل کند که اقتدار اقتصادی و سیاسی را فراهم کند و فردی که وزیر علوم می‌شود باید این ظرفیت را داشته باشد که بتواند به خوبی این مسائل را دنبال کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار