عضو فراکسیون امید و نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی گفت: سقوط گروه تروریستی داعش، مبادلات اقتصادی و سیاسی منطقه را گسترش می دهد.

سقوط داعش مبادلات منطقه ای را گسترش می دهد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی کاظمی باباحیدری افزود: امنیت یکی از مولفه های توسعه تجارت بین المللی و مبادلات اقتصادی برای سرمایه گذاران است، اما حضور داعش در خاورمیانه طی سالهای اخیر، امنیت منطقه را به خطر انداخته بود.

 نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در هر منطقه نیازمند ثبات و امنیت است.

کاظمی یادآور شد: سقوط داعش و پایان این گروه در منطقه، یک موفقیت برای جهانیان است و نقش سردار قاسم سلیمانی و رزمندگان مدافع حرم در این پیروزی بسیار اثرگذار بود.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون جهان در انتظار برچیده شدن باقی مانده های گروه تروریستی داعش است.

وی افزود: نابودی داعش باعث می شود تا مراوده های بین المللی در منطقه بیش از گذشته افزایش یابد و به ثبات بین المللی هم کمک کند.

کاظمی تاکید کرد: جهان همواره از افراط و تفریط صدمه دیده و در قرآن نیز نسبت به این مساله تذکر داده شده است، به همین دلیل افراط و تفریط باعث ضرر و زیان انسان می شود.

به گفته وی، داعش مظهر خشونت و کشتار و ترور بود و قاطبه مردم جهان آرزو دارند که جهانی عاری از خشونت و افراطی گری باشد تا در صلح و آرامش زندگی کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: جهان بدون خشونت آرزوی همه است اما عده ای در جهان به دنبال ایجاد آشوب، خشونت و افراطی گری هستند تا بتوانند در چنین وضعیتی کاسبی کنند و محصولات کارخانه های بزرگ اسلحه سازی خود را به فروش برسانند.

به گزارش ایرنا، هفته گذشته منطقه بوکمال سوریه از دست گروه تروریستی داعش خارج شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار