اسدالله عباسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره ارزیابی لایحه بودجه 97 در حوزه آموزش و پرورش در کشور، گفت: تسویه مطالبات فرهنگیان اولین کاری است که باید در دستور کار سازمان برنامه، بودجه و محاسبات قرار بگیرد تا مطالبات فرهنگیان در این راستا به صفر برسد و بتوان در زمینه بودجه سال 97 آموزش و پرورش به نحو اصولی تصمیمگیری کرد.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سرانه آموزشی، حقالتدریسها، اضافه کاری کارکنان ستادی و مطالبات بازنشستگان مدتها است که به نحو اصولی واریز نشده و از همین رو مشخص است که با بودجه در نظر گرفته شده برای وزارت آموزش و پرورش، سال آینده با انباشت بدهی روبرو میشویم.
عباسی با بیان اینکه در زمینه نوسازی و تجهیز مدارس در آموزش و پرورش با مشکل روبرو هستیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز مبرم به نوسازی مدارس داریم اما برخلاف این نیاز بسیار مهم، شاهد کاهش بودجه عمرانی آموزش و پرورش هستیم؛ بنابراین با این اوصاف نمیتوان معضل سرمایشی و گرمایشی مدارس را برطرف کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: جذب معلمین، ساماندهی مربیان پیشدبستانی و حق التدریسها جایی در بودجه پیشنهادی دولت در وزارت آموزش و پرورش ندارند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: اگر وزارت آموزش و پرورش مطالبات گذشته را تسویه نکند، در آینده با مطالبات انباشته شده در این وزارتخانه بسیار مهم و حساس روبرو میشویم و این امر بدیهی است که فرهنگیان این اقشار زحمتکش نباید به دنبال احقاق حق و حقوقشان باشند بلکه وزارت آموزش و پرورش باید به دنبال تامین حقوق و مزایای نیروهای خود باشد./
پایان پیام