کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش تشکیل جلسه داد.

حسین امیری خامکانی در گفتگو با خبرنگار خانه ملت با اعلام این خبر گفت: در این جلسه که با حضور  علیرضا علی احمدی برگزار شد، ایشان به بیان نقطه نظرات خود پیرامون آموزش و پرورش پرداختند که البته مباحث مطرح شده از سوی ایشان بیشتر مسایل کلی راجع به آموزش و پرورش بود و نه مسایل وزارتخانه.

وی افزود: در این جلسه بعضی از اعضای کمیسیون نیز نقطه نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند و عمدتا نظرها حول این محور بود که آموزش و پرورش از ضعف مدیریت رنج می برد و همه مشکلات این وزارتخانه به اعتبارات برنمی گردد.

امیری تصریح کرد: همچنین اعضای کمیسیون به اتفاق این نظر را داشتند که وزیر نباید تنها یک تدارک چی باشد و آموزش و پرورش نیازمند برنامه آموزشی است. برنامه ای که توسط ستاد و واحدهای شهرستانی و استانی اجرا شود و وزیر نیز باید بر این برنامه ها تسلط داشته باشد.

وی با اشاره به سخنان علی احمدی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در جلسه کمیسیون اظهار داشت: مباحث مطرح شده از سوی ایشان بیشتر مسایل کلی و کلاسیک و آرمانی راجع به آموزش و پرورش بود و ایشان هنوز برنامه ای را ارائه نکرده اند.

لازم به ذکر است هفته گذشته در پی استعفای فرشیدی وزیر آموزش و پرورش، علی احمدی از سوی رئیس جمهور به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد.

 

آخرین اخبار