اینستا ملت، بازتاب فعالیت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شبکه های اجتماعی است.

اندر مصائب اعتبار پایین گذرنامه ایرانی/ حاشیه‌های هتاکی به رئیس سازمان انرژی اتمی در راهپیمایی روز قدس/بحران‌هایی که در سایه‌ بی‌تصمیمی بر روی هم غمباد شده‌اند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، در تازه ترین پست اینستاگرمی خود با اشاره به اعتبار پایین گذرنامه ایرانی و علت پایین بودن این اعتبار، گفت: علاوه بر وزارت خارجه که باید به عنوان یکی از سازمان‌های اصلی تمام تلاش خود را برای افزایش اعتبار گذرنامه ایرانی انجام دهد عوامل و سازمان‌های مختلف دیگری را می‌توان در این امر اثرگذار دانست.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: در صورتی که نتوان وضعیت اقتصادی کشور را به ثبات رساند و مسائل و مشکلات اجتماعی به قوت خود در جامعه وجود داشته باشد نمی‌توان انتظار داشت رتبه گذرنامه ایران نسبت به سال‌های گذشته بهتر شود چراکه با وجود چنین مسائلی، در ارتباطات بین‌المللی مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه هر کشوری برای برقراری ارتباط با سایر کشورها شاخص‌هایی را مد نظر قرار می‌دهد، اظهار کرد: اگرچه امنیت در کشور ما نسبت به کشورهای همسایه وضعیت بهتری دارد اما مسائل دیگری نیز مانند ثبات قیمت و ... نیز در برقرار این رابطه از نظر کشورهای دیگر مهم است.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به یکی دیگر از علل پایین بودن اعتبار گذرنامه ایرانی، ادامه داد: مردم بسیاری از کشورهای دنیا با ایران آشنایی کافی ندارند و اطلاع‌رسانی در این زمینه کم است در صورتی که بتوان ایران را به درستی به آنها معرفی کرد می‌توان این کشورها را برای لغو روادید ترغیب کرد.

عضو فراکسیون میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی در مجلس شورای اسلامی در پایان،افزود: باید مسئولان اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند تا اعتبار گذرنامه ایرانی افزایش یابد. 

 

 

وی در پست هایی دیگر از درخواستش از وزیراموراقتصاد و دارایى و رئیس کل بانک مرکزى؛درخصوص رسیدگى به اعتراض جمعى از ایثارگران شاغل در بانک کشاورزى و درخواستش از استاندار گیلان جهت تشکیل جلسه در خصوص رفع مشکل پهنه آبى واقع در فلکه یخسازى پارک دانشجو و تبدیل آن به پیست بین المللى قایقرانى نوشت.

 

 

نماینده رشت در مجلس همچنین تصاویری از بازدیدش از زمین فوتبال صیدگر،دیدارش با جمعی از لیدرهای تیم سپیدرودرشت و تصویری از حضورش در مراسم روز 23 ماه رمضان منتشر کرد.

 

 

علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد واشترینان و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس،از بازدید خود از  روند نوسازی سالن ورزشی طالقانی و باشگاه بدنسازی اسپهبدان بروجرد خبر داد.

 

 

بهروز نعمتی سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامى، در صفحه شخصی خود مطرح کرد: 

حمله تندروها به دکتر صالحی در روز قدس را محکوم می‌کنم

متاسفانه یک عده معدودی همیشه به دنبال ایجاد حاشیه‌سازی در برخی مناسبت‌ها هستند. زمانی که آیت‌الله هاشمی در قید حیات بودند در مورد ایشان هم این اتفاق می‌افتاد و در مواردی هم شعارهایی علیه آقای روحانی سر داده شده است. اینها کسانی هستند که غیر از خودشان همه را منافق تصور می‌کنند.

این افراد به دنبال این بودند که اقتدارگرایی را به رخ دیگران بکشانند. متاسفانه آنها فکر می‌کنند خودشان حق هستند و دیگران باطل.
 این کارها را می‌کنند که توجه رسانه‌های خارجی را به خود جلب کنند اما قطعا اقدام آنها با فلسفه روز قدس در تضاد است.

اگر این افراد واقعا مطیع رهبری هستند، ایشان گفته‌اند که جامعه را از دو قطبی بودن دور کنید، همچنین به آقای صالحی دستوری دادند و ایشان هم کارش را انجام می‌دهد. اگر آقای صالحی منافق باشد قطعا در سمت ریاست سازمان انرژی هسته‌ای نخواهد بود.

 

 

فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک و رئیس کمیسیون انرژى مجلس، از حضورش در همایش هم اندیشی و توسعه بخش مرکزی شهرستان اندیمشک نوشت.

وی درهمایش توسعه بخش مرکزی در تالار گل های اندیمشک با گرامیداشت روز قدس اظهار داشت:روز قدس یک موضوع اعتقادی است و دفاع ما از مردم مظلوم فلسطین دفاع از مرزهای اعتقادی و دفاع از قبله اول مسلمانان است که به تصرف یک رژیم جعلی و فاسد درآمده است.

وی بیان کرد:امروز اگر در همه کشورها در روز قدس صدای اعتراض مسلمانان بلند می شود بزرگترین پیروزی برای انقلاب اسلامی به شمار می رود.

وی افزود:حضور ما در کشورهای مختلف و دفاع از مسلمانان فلسفه مهم اعتقادی دارد که مسائلی همچون داعش و عربستان و اسرائیل و امثالهم بخشی از مبارزه اعتقادی ملت و انقلاب اسلامی ما هستند.

حسنوند گفت: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی طی سالهای متمادی برای براندازی نظام اسلامی برنامه ریزی و تلاش کرده اند و تحریم نقشه دشمنان برای ایجاد فشار بر مردم و درنهایت ایجاد اعتراض عمومی است.

حسنوند افزود:نتانیاهو و ترامپ به شدت نگران هستند اما بدانند که اسرائیل به دست مسلمانان فتح خواهد شد و رویاهای آنها نقش برآب می شود.

وی اقتصاد مقاومتی را گامی برای ناکامی دشمن دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی در برابر تحریم های دشمنان شکل گرفت و امروز اگر بخواهیم در برابر تهدیدها و تحریم های دشمنان موفق باشیم باید به این موضوع جدی ترعمل کنیم.
وی گفت:الگوی توسعه در هر کشور و منطقه ای شرایطی دارد که مهمترین راه توسعه ، فکر و فرهنگ هر منطقه است.

وی افزود: در سایه فکر و فرهنگ، وحدت و مشارکت،سخت کوشی و برنامه ریزی توسعه واقعی شکل می گیرد و پول و سایر ظرفیت ها اولویت های بعدی توسعه محسوب می شوند.

حسنوند با اشاره به ظرفیت های مختلف در اندیمشک بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران در راستای ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان اندیمشک از جمله راه آهن، جاده، آب، سه سد، و خاک مناسب افزود:شهرستان اندیمشک از وضعیت بسیار مطلوبی برای ایجاد اشغال برخوردار است لذا تعاونی اشتغال در خانواده ها و طوایف و بخش های مختلف باید تشکیل شود.

 

 

سیدفرید موسوی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم شورای اسلامی، در اینستاگرام شخصی خود یادداشت کرد:هشتم خردادماه در نطق میان دستور خود در صحن مجلس شوراى اسلامى در راستاى گذر از بحران اقتصادى موجود بر لزوم همدلى میان همه جناح هاى سیاسی، لزوم توجه به مطالبات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم به موازات تدابیر اقتصادی و استفاده از ظرفیت هاى جوانان تاکید کردم. در خاتمه نیز سخنی با دوستان فعال سیاسی و مدنی جوانم از همه طیفها و سلایق سیاسی داشتم. 

 

 

محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهران ری شمیرانات اسلامشهر بومهن و پردیس در مجلس، با انتشار پستی یادداشت کرد: این روزها فرجام برجام و تبعات دشمنی آمریکا،اسرائیل و سعودی‌ها محورگمانه ها و تحلیل ها است.بسیاری وضع کنونی را محصول متغیرهای خارجی می‌دانند.
بنده نیز ضمن اذعان به تاثیر عوامل فوق معتقدم از نگاه آسیب شناسی شرایط کنونی محصول عوامل داخلی است. به هرحال دوران کنونی چیزی شبیه دوران دفاع مقدس است اما آن روز تاب‌آوری کشور به مراتب قویتر از اکنون بود. دلیل این تفاوت در شرایط داخلی این دو دوره است. عوامل داخلی بسیاری کاهنده تاب‌آوری کنونی کشور است. از آن میان اختلال مدیریتی و اختلاس به پاشنه آشیل کشور تبدیل شده اند. بحران اختلال مدیریتی یکی از پایه‌های اصلی شرایط کنونی است. 

در سال‌های گذشته در چندین یادداشت نوشتم که نظام مدیریتی ما، از «چندمرجعی» و «بی‌تصمیمی» رنج می‌برد. بسیاری از بحران‌های ما محصولِ مسائلی است که در سایه‌ بی‌تصمیمی،بر روی هم غمباد کرده‌اند و تکلیف‌شان مشخص نمی‌شود. این مسائل چندان حل نمی‌شوند و بلاتکلیف رها می‌شوند که به مرور تبدیل به بحران می‌شوند.

تصمیم‌های فراوانی وجود دارد که ما نگرفته‌ایم. این معضل، حوزه های خرد و کلان ما را دربرگرفته است. ما هنوز تکلیف‌مان با موسیقی مشخص نیست. معلوم نیست که مطبوعات آزاد در نگرش ما فضیلت محسوب می شوند یا ...

خلاصه در بسیاری از حوزه‌ها ما تصمیم نگرفته‌ایم. گاه نیز که تصمیم می‌گیریم چندان مراجعِ متعدد، مدعیِ تصمیم‌گیری می‌شوند که عملاً هر تصمیمی را از کارآیی می‌اندازند! یکی مجوز می‌دهد دیگری لغو می‌کند. یک نهاد قراردادی را امضا می‌کند دیگر نهاد آن را نقض می‌کند.

ما دچار آشفتگی و شلختگی مدیریتی هستیم. به همین دلیل است که حریف هیچ «مسئله ملی» نمی‌شویم. این آشفتگی گاهی چندان جدی و عمیق می‌شود که به تقابل و تعارض قوا نیز کشیده می‌شود. تقریباً اکثر مسائل ملی ما گرفتار این اختلال مدیریتی می‌شود. سیستم به جای هم‌افزایی، به نقطه تزاحم و تقابل رسیده است. اجزای سیستم به جای تقویت یکدیگر، دُمبِ هم را لگد می‌کنند. 

اولین و مهمترین قربانی این فضا، کارآمدی است. به‌طور مثال، در بسیاری از مسائلِ ملی، یک قاضی رای و حکم نافذتری دارد تا نماینده اکثریتِ ملتِ ایران! این یعنی ساختار دچارِ یک «باگ» شده است و میانِ مطالباتِ ملیِ ملت و تصمیم‌هایِ ملی حکومت، ارتباط ارگانیک برقرار نمی‌شود.

 

 

سیدجواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از بازدیدش از  خیریه و صندوق قرض الحسنه الغدیر کاشان، نشست اش با رئیس دانشگاه آزاد آران و بیدگل و تصویری از  نشست مجمع نمایندگان استان اصفهان با استاندار اصفهان به اشتراک گذاشت.

 

 

داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس، تصویری از حضورش در ضیافت افطاری افراد تحت پوشش بهزیستی منتشر کرد.

 

 

محمد وحدتی نماینده مردم شریف بستان آباد، تیکمه داش و حومه در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی اش تصاویری از کارخانه فولاد تیکمه داش، کارخانه شیرین وطن و تصاویری از جلسه مشترک کمیته برنامه ریزی و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در شهرستان بستان آباد به اشتراک گذاشت.

 

 

فریده اولادقباد نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر در اسلامشهر، در صفحه شخصی اش با اشاره به نامناسب بودن تراکم دانش آموزی در ۱۴ درصد مدارس تهران، افزود: یک هزار فضای آموزشی در پایتخت نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

فریده اولادقباد در خصوص وضعیت فضاهای آموزشی در کشور،گفت:محیط‌های آموزشی بیشترین اثر را در ذهنیت و متمدن سازی جوامع بر عهده دارند؛ بی‌شک لازمه اصلاح کاربرد آموزش و پرورش ایجاد فضاهای مرتبط با فعالیت‌های دانش‌آموزان خواهد بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود:فضاهای آموزشی مناسب و مطلوب می‌تواند به رشد فیزیکی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی کودکان از طریق طراحی جزئیات فضاها و توجه به الگوهای رفتاری کودکان کمک کند.

وی بیان کرد:براساس سرشماری سال 1395 نرخ رشد جمعیت در استان تهران 1.72 درصد است این رشد نتیجه زاد و ولد و همچنین مهاجرت بی‌رویه به شهر و استان تهران به شمار می‌آید؛ به نحوی که براساس سرشماری سال 1395 تعداد مهاجران به استان بالغ بر 951 هزار و 248 نفر و معادل 20.2 درصد مهاجران کل کشور بوده است که نیازمند برنامه‌ریزی‌ها و تخصیص اعتبار بیشتر به مراکز آموزشی است.
از سال 1385 شروع شده و تاکنون مبلغی حدود 6 میلیارد ریال اعتبار برای مقاوم‌سازی مدارس اختصاص یافته است .

اولادقباد بیان کرد:برنامه مقاوم‌سازی در تهران یک برنامه دراز مدت چند ساله است که از سال 1385 شروع شده و تاکنون مبلغی حدود 6/267 میلیارد ریال اعتبار برای مقاوم‌سازی، تخریب و نوسازی مدارس استان تهران اختصاص یافته است.

استان تهران حدود 2 میلیون و صد هزار دانش‌آموز دارد

نایب رییس مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: براساس بررسی‌های صورت گرفته استان تهران حدود 2 میلیون و صد هزار دانش‌آموز دارد و 6 هزار فضای آموزشی و پرورش در تهران وجود دارد که نزدیک به 5 هزار مورد از آنها فضای آموزشی است.
وی با بیان اینکه تعدادی از مدارس در سطح استان از ایمنی برخوردارند و برخی دیگر ایمنی لازم را ندارند و فرسوده هستند، خاطرنشان کرد:
 علاوه بر پراکندگی و وضعیت نامناسب مدارس شهر تهران که بیشتر این مدارس بحرانی در مرکز و بافت‌های فرسوده و حاشیه جنوبی تهران اعم از منطقه 12، 11، 9، 15 و 19 قرار دارد در شهرستان‌هایی مانند شهریار، ملارد و شهر ری نیز مدارس فرسوده بسیاری وجود دارد.یک هزار فضای آموزشی در تهران نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

 

 

عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست در پستی دیگر با اشاره به شعار«نه به پلاستیک» روز جهانی محیط زیست،گفت:امیدوارم هر یک از ما با استفاده کمتر از پلاستیک،سفیر صلح محیط زیست بوده و در حفظ و نگهداری آن سهیم شویم.

فریده اولاد قباد  بهالگوی نامناسب تولید پسماندها و تفکیک غیر بهداشتی زباله ها در کشور اشاره کرد و گفت: مخلوط بودن زباله های خطرناک مثل زباله های آزمایشگاهی و بیمارستانی با پسماند شهری و در نهایت دفن غیر اصولی و غیر بهداشتی این زباله ها و پسماندها در محل هایی که با اصول فنی و مهندسی و زیست محیطی، طراحی و اجرا نشده است سبب آلودگی خاک و تولید ترکیبات عالی خطرناک و سنگین شده است.

این عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بریکی از معضلات خطرناک رو به رشد در کشور افزود:درحال حاضر استفاده بی رویه از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی و به طورکلی مواد پلاستیکی تجزیه ناپذیر در کشور یکی از معضلات خطرناک رو به رشد است. این زباله ها بسیار کند در خاک تجزیه شده و برای سال های طولانی در خاک باقی می مانند.

نماینده مردم تهران در مجلس ابراز نگرانی کرد که:پخش این زباله ها در مکان های تفریحی،پارک ها و مناطق طبیعی مثل پارک‌های طبیعی، سبب آلودگی خاک شده است و در برخی مناطق کشور شاهد جنگل های پلاستیکی به جای جنگل های طبیعی هستیم.

اولادقباد در ادامه خاطرنشان کرد: آلودگی خاک به دلیل دفن زباله در مناطق جنگلی حاشیه جاده جنگلی کلاردشت و عباس آباد یکی از موارد دلخراش آلودگی آب و خاک در مناطق بکر ایران است که باید راهی فوری و جدی برای حل این معضل و مشکل پیدا کنیم.

این عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس همچنین به شیرابه های انباشت زباله در دل جنگل و مراتع اشاره کرد و گفت که این مسئله باعث خشکاندن گونه های کمیاب جنگلی و گیاهی و آلوگی شدید خاک شده است.

این نماینده مردم تهران در خانه ملت با تاکید بر شعار «نه به پلاستیک» روز جهانی محیط زیست، گفت: مهمترین هدف سازمان ملل متحد از نام گذاری این شعار برای روز جهانی محیط زیست، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و تحریک تدبیر سیاست‌مداران برای گرفتن تصمیماتی برای رویارویی با تخریب محیط زیست و گونه های زیستی جانوری به عنوان روز محیط زیست بوده است.

 

 

محمد دامادی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، ویدیویی از تذکرش در صحن مجلس در خصوص  ساخت سد فنیسک در سال نود و یک منتشر کرد.

 

 

سیدصادق طباطبایی نژاد نماینده مردم شهرستان اردستان درمجلس شوراى اسلامى، از دیدارش با شیشه فروش مسئول ستاد بحران استان اصفهان خبر داد.

 

 

مهرداد لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از بازدیدش از روستای کیاکلایه و نماز جمعه لنگرود، منتشر کرد.

 

 

قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم شهرستان های نوشهر چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، با انتشار تصاویری نوشت: آیا پروژه زیرگذر کردیکلا نوشهر برای عید سعید فطر به بهره‌برداری می‌رسد؟

از تلاشها و پیگیری های فرمانداری -اداره راهداری وحمل ونقل جاده‌ای-شهرداری وشورای اسلامی شهر وشوراهای ۵روستای جاده امامزاده محمد تشکر میشود.

 

 

کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس نهم شورای اسلامی، پست زیر را در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.

 

 

نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصاویری از حضورشان در راهپیمایی روز قدس منتشر کردند و با انتشار پیام هایی این روز را گرامی داشتند.

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار