سیدهادی بهادری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی منع پذیرش همزمان مهندسان در سازمان های دولتی و نظام مهندسی از سوی وزیر راه و شهرسازی، گفت: انجام یک باره این ابلاغیه در گام اول تبعات بسیاری در بر دارد از این رو باید به صورت مرحله ای این کار انجام شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه منع پذیرش همزمان مهندسان در سازمان های دولتی و نظام مهندسی به طور کلی با توجه به حجم انبوه متقاضیان کار شاید تصمیم بدی نباشد، افزود: اما اینکه یک باره مانع فعالیت شخصی که 20 سال سابقه کار در بخش خصوصی دارد شویم به صلاح نیست زیرا مسیرهای دیگری از سوی این افراد پیدا شده و منشا مشکلات دیگری خواهد شد.
تعهدی از مهندسان در ابتدای ورود به کار در بخش دولتی اخذ شود
بهادری با تاکید بر اینکه باید مهندسان را دسته بندی کنیم، تصریح کرد: باید تعهدی از کسانی که در ابتدای ورود به کار در بخش دولتی هستند، اخذ شود تا آن ها بدانند که نمی توانند در بخش خصوصی کار کنند که این موضوع شاید برای عده ای خود عاملی برای عدم رغبت به انجام کار دولتی باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه باید مهندسانی که اکنون شاغل هستند نیز مورد دسته بندی قرار بگیرند، گفت: برخی مهندسان با مجموعه هایی مشغول فعالیت هستند که تعارض منافع در کار آن ها وجود دارد از این رو فرد شاغل در بخش نظارت مجموعه راه و شهرسازی نمی تواند در نظام مهندسی نیز فعال باشد.
فعالیت با منافع مشترک منشا مشکلاتی خواهد شد
وی ادامه داد: طبیعی است که فعالیت با منافع مشترک منشا مشکلاتی خواهد شد از این رو باید در سپردن مسئولیت ها به افراد دقت شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در پایان گفت: ممنوعیت اشتغال مهندسان در سازمان های دولتی و نظام مهندسی باید هوشمندانه رعایت شود و طرح یک باره این موضوع مشکلات را بیشتر می کند./
پایان پیام