علیم یارمحمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، با اشاره به ظرفیت گردشگری استان سیستان و بلوچستان و لزوم رسیدگی به مشکلات گردشگری این استان گفت: نمی توان مشکلات موجود را به کسی نسبت داد؛ زیرا مدیریت دولت ها در این خصوص و استفاده از ظرفیت های گردشگری کشور علی الخصوص استان سیستان و بلوچستان صحیح نبوده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: علی رغم تلاش هایی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در سال های اخیر انجام داده ولی به اندازه کافی نبوده است. در استان سیستان و بلوچستان علاوه بر ضعف مدیریتی، نبود مدیران مرتبط با حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز بر وضعیت نامناسب گردشگری در این استان نقش بسزایی داشتند، زیرا نقش مدیریت بسیار مهم است که متاسفانه این پارامتر مهم در این استان رعایت نمی شود.
در گذشته روزانه نزدیک به 3 هزار خانواده به این استان سفر می کردند واز مناظر طبیعی و سواحل بکر موجود در استان دیدن می کردند ولی متاسفانه در حال حاضر این ظرفیت به دلیل سوء مدیریت ها در سراشیبی سقوط قرار دارد.
در گذشته نزدیک به 3 هزار خانواده روزانه به استان سیستان و بلوچستان وارد می شدند
وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوپستان در فصل پاییز بهترین زمان برای جذب گردشگر داخلی و خارجی است، ادامه داد: در گذشته روزانه نزدیک به 3 هزار خانواده به این استان سفر می کردند واز مناظر طبیعی و سواحل بکر موجود در استان دیدن می کردند ولی متاسفانه در حال حاضر این ظرفیت به دلیل سوء مدیریت ها در سراشیبی سقوط قرار دارد.
گردشگری منطقه چابهار قربانی تصمیمات نادرست مدیران شد
این نماینده مجلس در دوره دهم افزود: سواحل جنوبی این استان علی الخصوص منطقه چابهار همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار داشت که با توجه به تصمیمات مدیریتی نادرست از جمله تصمیم سهمیه بندی سوخت باعث کم رنگ شدن جذب گردشگر در این منطقه شد که علاوه بر بیکار شدن بسیاری از شاغلان در منطقه، بسیاری از موقعیت های گردشگری برای درآمد زایی برای این استان محروم از بین رفته است.
![]() |
با استفاده از ظرفیت گردشگری بسیاری از معضلات اجتماعی از جمله فقر، محرومیت و بیکاری را می توان از بین برد ولی آنچه امروز مشاهده می شود، حاکی از شرایط نامطلوب است.
توسعه گردشگری استان سیستان و بلوچستان فقر و محرومیت در این استان را از بین می برد
یار محمدی گفت: بسیاری از کشورهای پیشرفته با وجود اینکه مناطق بکر، سواحل زیبا، جنگل های فراوان و بیایان های منحصر به فرد کشور ما را ندارند ولی از ظرفیت گردشگری برای درآمد زایی بخوبی استفاده کردند؛ درحالیکه برای کشور ایران علی الخصوص استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت گردشگری بسیاری از معضلات اجتماعی از جمله فقر، محرومیت و بیکاری را می توان از بین برد ولی آنچه امروز مشاهده می شود، حاکی از شرایط نامطلوب است.
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد:از دولت و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انتظار میرود برای توسعه این استان که در محرومیت بسر می برد، شرایط مناسبی برای جذب گردشگر فراهم کنند که بطور قطع با مدیریت درست و انتخاب نیروهای متخصص در امر گردشگری برای استان سیستان و بلوچستان، شرایط ایده آل خواهد شد./
پایان پیام