سید فاطمه ذوالقدر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در باره وضعیت افزایش قیمت بلیت سینما واستقبال مردم از سالنهای سینما،گفت:افزایش فشاراقتصادی وارده بر خانواده ها همزمان با افزایش قیمت بلیت سینما، تئاترها و کنسرت ها، برای خانواده ها چاره ای جزء حذف و یا کاهش این کالاهای فرهنگی را از سبد فرهنگی خانواده باقی نگذاشته است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خوشبختانه آثار هنری خوب و قوی خلق و به نمایش درآمده اند که مورد استقبال مردم نیز قرار داشته اند اما افزایش تولیدی، افزایش قیمت تمام شده کالاهای فرهنگی را در ماه های اخیر به همراه داشته که برای تأمین این هزینه ها یکی از راهکارها در افزایش قیمت بلیت سینما، تئاتر و کنسرت ها قرار داده شده است.
آثار هنری و فرهنگی اعتبار خود را از مردم می گیرند
وی ادامه داد:فعالان عرصه فرهنگ و هنر یقیناً این نکته مهم را مدنظر دارند که آثار هنری و فرهنگی همانند تئاتر، نمایش ها، فیلم ها و موسیقی، اعتبار خود را از مردم می گیرند و در نبود مردم و تماشاگران رونق و شکوفایی در این حوزه مطمئناً محقق نخواهد شد.
ذوالقدر افزود: لازمه تداوم این استقبال از سوی مردم همراهی و همدلی هرچه بیشتر هنرمندان و فعالان حوزه هنری است که خوشبختانه در ماه های اخیر برخی از هنرمندان و گروه های موسیقی برای همراهی هرچه بیشتر با اقشار مختلف جامعه تصمیم به پایین آوردن بهای بلیت خود و برگزاری کنسرت های رایگان و خیابانی داشتند و در بخش سینما نیز بلیت نیم بها که قبلاً فقط یک روز در هفته بود به دو روز در هفته افزایش یافته است.
فعالان عرصه سینما با مدیرت هزینه های تولید را کاهش دهند
وی ادامه داد: اما کماکان هزینه ها به گونه ای بالاست که این اقدامات نتوانسته کمک چندانی به رونق هرچه بیشتر گیشه های سینما کند و مناسب است فعالان عرصه سینما و تئاتر با مدیریت هزینه های تولید، هزینه تمام شده را کاهش دهند تا تعادل و توازنی بین سود و هزینه ها ایجاد شود.
فعالان عرصه سینما و تئاتر با مدیریت هزینه های تولید، هزینه تمام شده را کاهش دهند تا تعادل و توازنی بین سود و هزینه ها ایجاد شود
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: باید در نظر داشت که وقتی از صنعت سینما یاد می کنیم به این معناست که در صنعت باید هزینه ها متناسب با سود تعریف شود و می توان با فروش بیشتر سود بیشتر بدست آورد و فروش بیشتر در شرایط فعلی وابسته به کاهش قیمت بلیت هاست.
وی تصریح کرد: فعالان حوزه هنری و هنرمندان به این مهم باور دارند که اعتباریابی آثار هنری برای آنها ارزشمندتر از مادیات است و مظلوم واقع شدن قشر هنرمند در سالیان متمادی برخواسته از این رویکرد والای آنها بوده است که به پاس این همراهی صمیمانه و همیشگی آنها با مردم برای اعتلای فرهنگ جامعه در کمیسیون فرهنگی نیز تلاش های بسیاری برای بهبود وضعیت معیشت هنرمندان و بیمه هنرمندان صورت گرفته که امیدواریم با تدوین و اجرایی شدن قوانین، حمایت های مناسب و جامعی از هنرمندان بعمل آید و از دلمشغولی معیشتی آنها بکاهد.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس یادآورشد: افزایش فشار اقتصادی وارده بر خانواده ها همزمان با افزایش قیمت بلیت سینما، تئاترها و کنسرت ها، برای خانواده ها چاره ای جزء حذف و یا کاهش این کالاهای فرهنگی را از سبد فرهنگی خانواده باقی نگذاشته است./
پایان پیام