حشمت الله فلاحتپیشه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت در واکنش به ادغام نیروهای حشدالشعبی در ارتش عراق، گفت: این تصمیم داخلی و مربوط به حاکمیت ملی کشور عراق است؛ به نظر مقامات دولت عراق به خوبی نسبت به تاریخچه تهدیدات خود واقف هستند و تهدیدات آینده را هم به خوبی پیشبینی کردند لذا در قالب سیاست ملی تصمیم گرفتند که حشد الشعبی در قالب سازمانی ادغام شود که در زمره امنیت داخلی عراق تعریف شود.
کیان کشور عراق مدیون نیروهای حشد الشعبی
نماینده مردم اسلامآباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نیروهای حشد الشعبی در بدترین تحولات عراق نقش بی بدیلی از خود نشان دادند و اگر حشد الشعبی نبود حتما کیان کشور عراق دچار مشکل شده بود.
تاکید بعثیها بر اتمام ماموریت حشد الشعبی
وی افزود: در عراق نظر نزدیک به بعثیها فضای منفی علیه حشد الشعبیها ایجاد کردند مبنی بر اینکه ماموریت حشد الشعبی تمام شده و به طور کامل باید حذف شود و در قالب ساز و کار ارتش و نیروهای نظامی باید ساز و کار تازهای تعریف شود. عدهای هم بر حفظ این شرایط تاکید داشتند زیرا تهدیدات محسوس و ملموسی هنوز وجود دارد.
حشد الشعبی به عنوان یک ظریفت باید درون ساختار نظامی و امنیتی عراق تعریف شود
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گروه دیگری هم اذعان دارند که حشد الشعبی به عنوان یک ظریفت باید درون ساختار نظامی و امنیتی عراق تعریف شود که در نهایت هم این تصمیم اتخاذ شد، این روند محتومی بود که عراق باید در آن مسیر حرکت میکردند و همه نیروهای نظامی خود را در قالب ملی تعریف میکردند.
به گزارش خبرگزاری خانهملت؛ عادل عبدالمهدی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق فرمان ادغام گروه شبهنظامی حشدالشعبی در ارتش این کشور را صادر کرد. این فرمان ده مادهای ظرف ۳۰ روز آینده اجرایی میشود، کلیه فعالیتهای حشدالشعبی زیر نظارت و فرماندهی ارتش عراق قرار گرفته و نام یگانها و درجات نظامی آن با نامهای رسمی ارتشی جایگزین خواهد شد./
پایان پیام